Widok

Koksownik we Wrzeszczu

Opinie do zdjęcia: Koksownik we Wrzeszczu.
Czy koksowniki zdają egzamin, czy da się przy nich ogrzać?
Przejdź do galerii.

koksowniki, koksownik, mróz, zima

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koksownik we Wrzeszczu

Przejdź do galerii.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

wszystko fajnie ale

po co te szpetne barierki ?? nawet nie można sobie blisko podejść, i cały integracyjny 'efekt ogniska' zabity!

jak tak to ma wyglądać, to ja dziękuję..
a na dolnym mieście w czasie ostateniego festiwalu stały bez barierek i było super. eh
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

ludzie pieniądze mieli

dziwne, ja za komuny miałam pracę ale żeby jakiś nadmiar pieniędzy to przesada, wtedy też byli lepsi i gorsi, tylko nie wszyscy o tym pamiętają
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Co za..

Mogli bardziej ogrodzić, bo za blisko ludzie podchodzą i ciepło zabierają!! kolejny Gdański kretynizm;/

KOKSOWNIKI TO PRZYKŁAD BŁAZEŃSKIEGO POLSKIEGO TOKU MYŚLENIA. ludzie kupcie sobie porządne ubiory na zime a nie telewizory na raty za ostatnie pieniadze.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dokładnie, a później jedzie taki za granicę i wstyd robi. Idzie w eter że Polak to złodziej i pijak!

w niemczech stasuje się parasole grzewcze,większa inwestycja ale szybko sie zwraca.

no ale to trzeba myśleć.niemcy to nie polski uniwersytet tam trzeba myśleć. estetyka i nowoczesność,pięknie można się ogrzać. przepraszam za błędy w pisaniu,mało kiedy mi sie zdarza pisac po polsku.przyznaje że te koksowniki sa tragiczne.wyglądają strasznie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

Tak?

A teraz masz nadmiar pieniędzy ?? Stać Cię na wyjazdy za granicę np. do Tunezji na 14 dni?? Wątpię, bo masz małą emeryturę i siedzisz w domu, jedynie to co to od czasu do czasu idziesz pospacerować sobie promenadą.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

polak nie ma pojecia jak wyglądają w niemczech parasole grzewcze.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

super pomysł !!

Pierwszy raz widzą moje oczy coś takiego ;) ale pomysł extra, przy takich mrozach można się ogrzać czekając na tramwaj -super :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

w hamburgu mieszkam co jakiś czas i tam nie ma koksowników tylko parasole grzewcze pajacu.

tam takiego slamsu nikt nie widział.zobacz gdzie jest hamburg i poczytaj sobie o parasolach grzewczych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

A gdzie ekolodzy?

spaliny zatruwają miasto !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

we fracnji i niemczech mają parasole grzewcze no ale to jes polska,co się dziwić.

a polacy sie podniecili,głupcy nie widzieli jeszcze zachodniej europy.

popatrz po placówkach bankowych, ile tam ludzi zaciąga kredyty

a za komuny też tak było??
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie mam nic przeciwko koksownikom ale przeciwko takim lewackim dyrdymałom już tak. W komunie wszyscy byli równi? Tak, zwłaszcza szary człowiek i partyjniak, bardzo byli równi. Mieli pracę - kilkadziesiąt procent tych miejsc pracy była totalnie sztuczna, utrzymywana przez innych tylko po to aby bolszewicy mogli się pochwalić "zerowym" bezrobociem. A że tej paranoi nie dało się utrzymać to potem wyszło na wierzch.

Jak ci się tak komuna podoba to może jedź na Białoruś? I nie chwal się historią Polski ciemny ignorancie bo ja ci napiszę że "starzy ludzie" nie znają EKONOMII.

Bo jakbyś cokolwiek wiedział z ekonomii to byś rozumiał że jeżeli ludzi by nie było stać na sklepowe produkty to i sklepy i producenci tych wynalazków by poupadali. A skoro nie upadają to znaczy że to jednak ktoś kupuje.

Jesteś pięknym przykładem tego co pisał profesor Winiecki "Polska zawiścią stoi. Sąsiada któremu się powiodło zamiast naśladować próbujemy ściągnąć do swojego poziomu". Ty tęsknisz za komuną tylko dlatego że zazdrościsz tym których na te wszystkie dobra stać.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

smród i głupota,syf do okoła,a ludzie przy tym stojący normalnie dołuja swoim widokiem.

weżcie ludzie kupcie se ciuchy na zime i zostawcie ten węgiel,prześmiardniecie i sie popalicie,potem do pracy nie chodzicie tylko kombinujecie zwolnienia i zawracacie du.pe lekarzowi.weżcie wy się w garść normalnie bo żal patrzeć. przestańcie z tego kraju robić slams.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Koksownik we Wrzeszczu

Przejdź do galerii.
do góry