Widok

Koksownik we Wrzeszczu

Opinie do zdjęcia: Koksownik we Wrzeszczu.
Czy koksowniki zdają egzamin, czy da się przy nich ogrzać?
Przejdź do galerii.

koksowniki, koksownik, mróz, zima

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koksownik we Wrzeszczu

Przejdź do galerii.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

masz jakiś kompleks

niższości do szwabów ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

ZASŁOŃ ROLETĘ W OKNIE I PROBLEM Z GŁOWY
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale się jakiś pajac nakręcił i troluje od rana

Ferie się zaczęły, to i gimnazjaliści się nudzą przed komputerami...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

to gdzie kupic to super ubranie!!! w sklepie sportowym?? kurta 700zl a buty 500zl?????????? w normlalnych,przecietnych sklepach kurtki sa cienkie, buty kiepskie, wiekszosci spoleczestwa nie stac na specjalistyczne buty za chore ceny!!!!!!!!!!!odwalcie sie od koksownikow , nie patrz na nie, nie podchodz blisko...za kilka dni znika
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ty jesteś jedną wielką kompromitacją oszołomie.... jeden kretyn i ciągle pisze to samo ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

...dziadem to ty jesteś. Po tym wpisie cię poznałem.

głupi jesteś z urodzenia czy z nabycia?

jaka jest temperatura zimą na tym mitycznym zachodzie? taka jak u nas?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ktoś ci uwierzy?

hahahaha, chyba wyborcy Wojciecha

No to fajnie

Chociaż w czymś jesteśmy lepsi od Zachodu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Brakuje jeszcze tam zupy darmowej....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Specjal przy koksowniku to je to!

Jak w 78"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

w gdyni jest rozum na kartki

dla ciebie zabrakło
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

WIELKI PLUS DLA MIASTA !

jak dla mnie świetny pomysł, już dzisiaj zostały postawione również w moim mieści Pruszczu Gdańskim, nie wiem dlaczego wszyscy na to narzekają... "jak to wygląda" to nie ma wyglądać to ma grzać, najlepiej chcielibyście, aby to zostało zrobione z marmuru albo złota. Ludzie opanujcie się to ma nas grzać ! Także powtórzę się, miło, że jest to i w moim mieście, czekając na autobus jest możliwość ogrzania się.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

te największe piski i wrzaski na 'nie' to 'ludzie' od północnego sąsiada

szczurzy pomiot, zazdrosny o wszystko, co gdzieś indziej zrobią, a nie u nich
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

mnie się podoba

nie zgadzam się z większością dodanych tu opinii. Mi się pomysł bardzo podoba. Zdarza się, że przy mrozie -15 muszę stać na przystanku przez 20 minut i w takim wypadku z koksownika chętnie korzystam, gdyż mimo wszystko oddaje trochę ciepła. A to jak wygląda nie bardzo mnie obchodzi.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

smród i głupota,syf do okoła,a ludzie przy tym stojący normalnie dołuja swoim widokiem.

weżcie ludzie kupcie se ciuchy na zime i zostawcie ten węgiel,prześmiardniecie i sie popalicie,potem do pracy nie chodzicie tylko kombinujecie zwolnienia i zawracacie du.pe lekarzowi.weżcie wy się w garść normalnie bo żal patrzeć. przestańcie z tego kraju robić slams.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie mam nic przeciwko koksownikom ale przeciwko takim lewackim dyrdymałom już tak. W komunie wszyscy byli równi? Tak, zwłaszcza szary człowiek i partyjniak, bardzo byli równi. Mieli pracę - kilkadziesiąt procent tych miejsc pracy była totalnie sztuczna, utrzymywana przez innych tylko po to aby bolszewicy mogli się pochwalić "zerowym" bezrobociem. A że tej paranoi nie dało się utrzymać to potem wyszło na wierzch.

Jak ci się tak komuna podoba to może jedź na Białoruś? I nie chwal się historią Polski ciemny ignorancie bo ja ci napiszę że "starzy ludzie" nie znają EKONOMII.

Bo jakbyś cokolwiek wiedział z ekonomii to byś rozumiał że jeżeli ludzi by nie było stać na sklepowe produkty to i sklepy i producenci tych wynalazków by poupadali. A skoro nie upadają to znaczy że to jednak ktoś kupuje.

Jesteś pięknym przykładem tego co pisał profesor Winiecki "Polska zawiścią stoi. Sąsiada któremu się powiodło zamiast naśladować próbujemy ściągnąć do swojego poziomu". Ty tęsknisz za komuną tylko dlatego że zazdrościsz tym których na te wszystkie dobra stać.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

Koksownik we Wrzeszczu

Przejdź do galerii.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry