Widok

Koleżanka, może przyjaciółka...

Wejherowo Rumia Temat dostępny też na forum:
Szukam koleżanki osooby z którą mogłybysmy się wymienić doświadczeniami,spedzić fajnie czas niestety życie nie postawiło na mojej drodze takiej osoby.Mam męża córkę ale są chwile kiedy brakuje takiej właśnie przyjaciółki,ja 32 letnia pracująca z okolic Wejherowa....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli będziesz miała chęć, napisz - manta2.0@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem z Gdańska, ale jeśli masz chęć to napisz: Arleeeet@wp.pl
ja też dołączam się - zapraszam do kontaktu na maila: women_women@tlen.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
To samo bym napisala o sobie;) równiez okolice wejherowa. Napisz na hondeczka18@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej.32 lata, 2 córki, mąż.Okolice Wejherowa.Wyślij na priv Twoj adres mailowy.Pzdr.
halo halo tez chetnie gdzies wyskocze. Za jakis czas przeprowadzam sie w okolice Wejherowa, otwieram swoj maly biznesik i chetnie odpreze sie po pracy w milym towarzystwie babek;) dobijam 25 lat ..mam 34 letniego faceta i znam tu tylko jego znajomych..chcialabym pogadac czasem o czyms innym niz o ich wspólnych historiach;)
Pola daj maila:)
Paullas1@tlen.pl
Hej. Aktualne jeszcze ? Jak tak to napisz patipomorze@onet.eu pozdrawiam

Tutaj https://kobiecystyl.pl/100-ciekawych-i-smiesznych-pytan-do-przyjaciolki/ macie 100 ciekawych i śmiesznych pytań do przyjaciółki. Można w ten sposób miło spędzić czas i poznać się na wylot. Skorzystajcie z nich koniecznie. Uważam, że naprawdę warto. Są tam niektóre bardzo trudne pytania, ale myślę, że warto je zadać.

Inne tematy z forum Kobieta

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (91 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Rozwod dobry adwokat (403 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

rozwód - sędzia w Gdańsku Tomasz Zimmermann (74 odpowiedzi)

Czy miał ktoś prowadzoną sprawę rozwodową przez Sędziego Tomasza Zimmermann? Jaki on jest i jak...

do góry