Widok

Koleżanka pilnie poszukiwana:)

Kobieta Dąbrowa Temat dostępny też na forum:
Witajcie!

Szukam koleżanki z Gdyni Dąbrowy, Karwin, Fikakowa bądź okolic, z którą mogłabym od czasu do czasu spotkać się przy kawie, pobiegać, wybrać na zakupy :)

Mam 25 lat i niedawno przeprowadziłam się do Gdyni, mam tutaj niewielu znajomych, dlatego też chętnie zawrę nowe znajomości.

Anybody?:)

gg:1096599
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
napisz do mnie Kamila1833@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też pilnie szukam! Z ul Zamenhofa 10. Od biedy może być też z 8 albo 12. Bo dalej to nie idę:(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
> Z ul Zamenhofa 10

Gdzie Cię Chłopie wywiało? Do Chyloni?
Z drugiej strony - fajny rejon. Komunikacja ok. Biedra pod nosem (podstawa bytu każdego Polaka!;), bar mleczny koło Biedry, a i do parku Kilońskiego, gdzie można wieczorkiem stadnie jaką flaszeczkę zrobić, rzut beretem ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ano tak mnie wiatry bałtyckie pokierowały;) Okolica nie powiem całkiem całkiem. Żeby jeszcze w TV był polsat i tvn to wręcz idealnie:D To następne ognisko w parku Kilońskiego. Będzie prawie jak w Regana;d
apple695@wp.pl
Podbijam! jestem z okolic cisowej, 27 lat, moje kumpele ugrzezly w zyciu rodzinnym:)
zostawiam specjalnie utworzony na te okazje adres;)
kolezankagdynia@gmail.com
piszcie!:)
Malenia odezwę się do Ciebie na maila, to może uda nam się któregoś dnia ustawić. Jeśli są tu jeszcze jakieś dziewczyny w okolicach 30-tki z okolic Chyloni, Cisowej lub Rumi to dajcie znać. Może umówimy się na jaki babki wieczorek przy piwku.
hejka.

ja jestem z cisowej i też chętnie poznam nowe osoby.

jestem 32latką
a kolega?
Ja też tydzień dopiero mieszkam na Karwinach, nie mam tu nikogo, chciałabym poznać jakieś mile towarzystwo na dłużej. Jestem Lena i mam 20 lat :) W razie 'w' kontakt lena_gorat@wp.pl :)
Napisz do mnie Kamila1833@wp.pl
Też mam 25 lat i również szukam koleżanki do wspólnego biegania czy jezdzenia na rowerze tylko,że ja mieszkam na Obłużu ale na kawę czy rower zawsze możemy się spotkać :)Moj mail : kama2289@wp.pl
A ja z Oksywia,to fajnie:)
Do Kamci !
przyznam, że jestem dla mnie "podejrzaną osobą". Wystarczy wpisać Twój mail na forum (nie tylko kobieta ale też towarzyski) i tam co post to jestes z innej dzielnicy Gdyni- a to z oksywai, a to z dąbrowy i jeszcze cisowa chyba sie pojawiałą. Albo jeszcze jedna bajka, że przyjechałaś niedawno do Gdyni (post z 2011 roku), gdzie dodam mamy 2014 rok i stosujesz tą samą śpiewkę. Kiedys napisałam do Ciebie to odezwałaś się- uwaga po 3 tygodniach !
Dziewczyno albo sie określ albo nie zawracaj głowy innych osobom, które naprawdę chcą kogoś poznać!
Dlaczego kogos tak oceniasz,jak nie znasz,nie zawsze mam czas zeby odczytac wiadomosc:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
I piszesz jakies bzdury,ze ja z innych dzielnic,poraszka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

do góry