Widok
"...jeżeli na zdjęciach jest coś, co nie powinno ujrzeć światła dziennego, to lepiej przeproś koleżankę, a najlepiej kup jej kwiatka:-)) trudno, ucierpisz strasznie finansowo, ale odzyskasz koleżankę, zdjęcia i reputację!"
Zależy co mogłoby być na tych zdjęciach. Kwiatek i przeprosiny mogą nie wystarczyć do tego żeby Powściągliwy się zrehabilitował.
Choć pewnie w rzeczywistości jest tak jak napisała Mikro:
"Powściągliwy, ale Ci się nudzi. Znowu nas karmisz zmyślonymi historyjkami?"
Zależy co mogłoby być na tych zdjęciach. Kwiatek i przeprosiny mogą nie wystarczyć do tego żeby Powściągliwy się zrehabilitował.
Choć pewnie w rzeczywistości jest tak jak napisała Mikro:
"Powściągliwy, ale Ci się nudzi. Znowu nas karmisz zmyślonymi historyjkami?"
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Nie no jestem tu szczery i nic nie zmyślam. Zdjęcia nie są jakieś kontrowersyjne;) Ale 10 lat w górach nie byłem i miło by było mieć jakąś pamiątkę z tego wyjazdu. Zwłaszcza ,że sporo zdjęć zrobiła. No w tym sęk ,że ten liść za darmo zapewne nie był a żadne sposoby kontaktu nie skutkują. Iść osobiście trochę się obawiam bo z drugiej strony nie chcę być jakiś nachalny. Bądź tu mądry i pisz wiersze. Co lepsze kontakt z jej rodzeństwem też bez odzewu;/ Musiałem nabroić nieźle;/
No już nie piję. Ale źle to wygląda. Byłem ostatnio w klubie na trzeźwo...popatrzyłem to Sodomja i Gomorja. Po pijaku lepiej to wyglądało;) No i podpierałem ściany a tak zwykle coś tańczyłem z %%%;/ Graszka to co pamiętam to strzał w twarz i że byłem zły. Później ocknąłem się w jakimś lokalu. Właśnie osoby które znam i które ona lubi nie odzywają się do mnie. Zagadałem do jej kumpeli, którą poznałem to ani be ani me. Najgorsze ,że ona na 99.99% ma to w du... i pociesza się w czyichś objęciach a ja dumam;\
Taaaa 10 na koncie bo zaoszczędziłem na kwiatach i 200 zł w plecy za bilety... Interes życia:D Poza tym zdjęcia w górach a zdjęcia w towarzystwie takiej tap madyl to różnica;) Głupio tak po znajomych dzwonić i pytać "słuchaj za co ona mnie strzeliła w twarz?" Może będę czatował pod jej klatką i udam ,że przypadkowo na siebie trafiliśmy. Ewentualnie wynajmę jakiś ruskich windykatorów co zapukają i powiedzą "zdjęcia albo popamiętasz"
Pisałem, że ściemniacz bo mi w ognisko nie uwierzyliście... Z resztą jaka to ściema rozumiem ,żebym pisał, że zabrałem koleżankę prywatnym jachtem na rejs dookoła świata po czym na sam koniec się obraziła. A tak serio pewnie to wygląda na "trudne sprawy" Ale życie jest nieobliczalne jednego dnia ktoś Cie lubi mówi ,że rozumiecie się bez słów po czym robisz głupstwo i stajesz się wrogiem nr 1. Albo to ja jestem za dobry. Pewno gdybym znał takich panienek na pęczki tak jak ona zna facetów to bym olał sprawę. A tak sobie myślę jaki ja głupi ehhh;)
Ja myślę, że najwyższy czas poprosić Milusio i Błyskawicznie Nam Panującego, o utworzenie podforum "Towarzyskich" o nazwie np."trudne sprawy". Żona się nie chce bzykać. O co chodzi facetowi z pracy. Za co dostałem plaskacza, bo nie pamiętam...
Z automatycznym crosspostem na dział "Kobieta" celem zwiększenia klikalności ;)
Z automatycznym crosspostem na dział "Kobieta" celem zwiększenia klikalności ;)
"Ruda, ciągniesz Powściągliwego za język, a to pewnie kolejna ściema w jego wydaniu ;)"
Na 100% to ściema. Skąd wiem? Ano stąd że normalni faceci nie miewają takich rozterek. W takiej sytuacji facet o zdjęciach by zwyczajnie zapomniał a nad liściem w pysk przeszedł do porządku dziennego i żył dalej.
Na 100% to ściema. Skąd wiem? Ano stąd że normalni faceci nie miewają takich rozterek. W takiej sytuacji facet o zdjęciach by zwyczajnie zapomniał a nad liściem w pysk przeszedł do porządku dziennego i żył dalej.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Powściągliwy, widziałam jak piszesz o kobiecie. Jakich określeń używasz. Choćby teraz - splunąć w ryj. Który szanujący kobiety facet tak powie? Na pewno nie ten stuprocentowy. Dobrze, że kobiety od ciebie uciekają.
Poza tym za cos z liścia dostałeś. Widocznie po alkoholu tracisz kontrolę i może damski bokser z ciebie?
Poza tym za cos z liścia dostałeś. Widocznie po alkoholu tracisz kontrolę i może damski bokser z ciebie?
Nie rozumiecie... To jest dla mnie wyzwanie. Co za problem zdobyć dziewczynę, której się wpadło w oko itp itd. Tu za to trzeba się wykazać. Obraziła się na amen i jeśli uda mi się powrócić do stanu sprzed to będę gość:D Wiadomo jak ktoś olewa zależy bardziej jak widzę ,że komuś zależy bardziej sam zaczynam olewać. Prawda stara jak świat.
Ehhh zero w was woli walki;/ Nie odzywa się trudno zapomnij będzie inna. Pewno jak się pokłóci jedna z drugą z mężem to też zaraz rozwód bo po co się starać zmienić na lepsze...ehh Nic takiego zacięcia, że muszę zrobić coś po czym odzyska wiarę we mnie. Tylko najłatwiej odpuścić;/ Ale ja nie z tych łatwo poddających się niestety:(
Ludzie jakie Wy macie dziwne myślenie;> Chodziło mi o to że skoro laska jest na forum Trójmiasta no to nie szuka ludzi w Warszawie, równie dobrze mogłem napisac ,że skoro szuka na forum Trójmiasta to nie szuka w Nowym Jorku. A wy od razu, skoro dał porównanie do Warszawy to Warszawiak. w żadnym poście nie napisałem "pochodzę z Warszawy";)
>Ale spokojnie dziś może zahaczę o Szafę:D Tylko Ciebie tam raczej nie będzie;p
>Mikronezja w moim mieście też jest klub Szafa. I tak się składa ,że tam się dziś wybieram:) Czy to takie dziwne
>Hmm, przejrzyj cały wątek. Nigdzie nie padła nazwa miasta. Skąd wiesz, o jakiej Szafie mówi autorka wątku? Może o tej samej?
>Mniemam ,że pisząc na forum Trójmiasta nie mysli o znalezieniu kompana w Warszawie;) Ale może rzeczywiście jestem mało domyslny;)
W takim razie pomyśl, jak następnym razem coś napiszesz.
>Mikronezja w moim mieście też jest klub Szafa. I tak się składa ,że tam się dziś wybieram:) Czy to takie dziwne
>Hmm, przejrzyj cały wątek. Nigdzie nie padła nazwa miasta. Skąd wiesz, o jakiej Szafie mówi autorka wątku? Może o tej samej?
>Mniemam ,że pisząc na forum Trójmiasta nie mysli o znalezieniu kompana w Warszawie;) Ale może rzeczywiście jestem mało domyslny;)
W takim razie pomyśl, jak następnym razem coś napiszesz.
No co tam skomplikowanego i niezrozumiałego. Jest na Forum Trójmiasto więc nie szuka kompana w Warszawie:) Teraz przetłumaczę prościej : jest na forum Trójmiasta czytaj : nie szuka osoby do towarzystwa w Koziej Wólce czy też innym Zadupiu. To że napisałem kompana w Wawie nie znaczy ,że ja miałem być tym kompanem. Sama sobie to dopowiedziałąś i stwierdziłaś ,że jestem z Warszawy:)
Może być:
- Możdżanowo
- Mrozy
- Mrówczy Zamek
- Mrówczyno
- Mrówkowo
- Mrzezino
- Murowaniec
- Murzynowo
- Muskowo
- Mutkowo
- Muza
- Mydlita
- Mysinek
- Mysze Góry
- Myszewko
- Myślice
- Myśligoszcz
- Myślimierz
- Myśliwka
- Mzdówko
.... :)
Sadyl, są rzeczy na niebie i ziemi, których nie zrozumiesz ;]
- Możdżanowo
- Mrozy
- Mrówczy Zamek
- Mrówczyno
- Mrówkowo
- Mrzezino
- Murowaniec
- Murzynowo
- Muskowo
- Mutkowo
- Muza
- Mydlita
- Mysinek
- Mysze Góry
- Myszewko
- Myślice
- Myśligoszcz
- Myślimierz
- Myśliwka
- Mzdówko
.... :)
Sadyl, są rzeczy na niebie i ziemi, których nie zrozumiesz ;]
Powściągliwy, był taki temat na forum, w którym forumowicze mieli rozpoznać, czy to prawda czy intryga.Dłuugo nie zapomnę o tym wątku.Tylko leżeć i płakać ze śmiechu...
http://forum.trojmiasto.pl/prawda-czy-intryga-t555369,5,1.html
http://forum.trojmiasto.pl/prawda-czy-intryga-t555369,5,1.html
Co jak co ale na matematyce się znam. Jak zechce dziś droższe galaretki to jutro będzie musiała zadowolić się zupką z kurzych łapek tak żeby bilans tygodniowy był zachowany:P Tylko jeszcze musiałbym obliczyć tygodniową kwotę. Średnio 15 zł na dzień w tygodniu a w weekend niech będzie 20 to mamy 115 zł tygodniowo... drogo;/
Powściągliwy, to może ja Tobie zaśpiewam:
Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,
mmm, orły, sokoły, herosy!?
Gdzie ci mężczyźni na miarę czasów,
gdzie te chłopy!? - Jeeeee!
Dookoła jeden z drugim jak nie nerwus, to histeryk,
drobny cwaniak, skrzętna mrówa, niepoważne to, nieszczere.
Jak bezwolne manekiny przestawiane i kopane,
gęby pełne wazeliny, oczka stale rozbiegane.
Bez godności, bez honoru, zakłamane swoje racje
wykrzykuje taki w domu śmiesznym szeptem po kolacji,
śmiesznym szeptem po kolacji, śmiesznym szeptem po kolacji...
Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,
mmm, orły, sokoły, herosy!?
Gdzie ci mężczyźni na miarę czasów,
gdzie te chłopy!? - Jeeeee!
Dookoła jeden z drugim jak nie nerwus, to histeryk,
drobny cwaniak, skrzętna mrówa, niepoważne to, nieszczere.
Jak bezwolne manekiny przestawiane i kopane,
gęby pełne wazeliny, oczka stale rozbiegane.
Bez godności, bez honoru, zakłamane swoje racje
wykrzykuje taki w domu śmiesznym szeptem po kolacji,
śmiesznym szeptem po kolacji, śmiesznym szeptem po kolacji...
"Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy "?
No to odpowiem: istnieje taka zasada "z kim przystajesz takim się stajesz"
Chłopcy przebywają kilkanaście godzin dziennie z dziewczynami i skutek jest opłakany. A to przez wprowadzenie kilkadziesiąt lat temu przez socjalistów czegoś takiego jak koedukacja.
Inny negatywny skutek koedukacji to małżeństwa rówieśnicze. Wcześniej, przez całe 4000 lat spisanej historii, każdy facet brał za żonę dziewczynę, która była młodsza.
No to odpowiem: istnieje taka zasada "z kim przystajesz takim się stajesz"
Chłopcy przebywają kilkanaście godzin dziennie z dziewczynami i skutek jest opłakany. A to przez wprowadzenie kilkadziesiąt lat temu przez socjalistów czegoś takiego jak koedukacja.
Inny negatywny skutek koedukacji to małżeństwa rówieśnicze. Wcześniej, przez całe 4000 lat spisanej historii, każdy facet brał za żonę dziewczynę, która była młodsza.
Bo ktoś za mnie odpowiedział;) Możecie być ze mnie dumni. To był mały krok dla ludzkości ale wielki dla mnie. Byłem z 3 kumplami każdy chlał równo ja soczek. Potem pojechałem do koleżanek co miały być w klubie. Kupiłem sobie 0.2 gorzołki i mówie wypije i będzie git. I teraz zgadnijcie co;> Popatrzyłem na nią...ona na mnie...znowu ja na nią i w końcu powiedziałem "zrywam z Tobą";( I położyłem na bok. Poszedłem absolutnie trzeźwy. I było hu%^ jak nigdy;/ Standard jak jestem na trzeźwo. Ale i tak jestem zadowolony:D Pozdro!!