Widok

Koleżanki do wspólnego odchudzania i fitness POSZUKIWANE ! :)

Cześć Dziewczyny !

Szukam kumpeli która tak jak ja chce schudnąć parę kilogramów.
Razem łatwiej się motywować i wspierać w trudach odstawiania cukru ;)
Fajnie jakbyś miała trochę wolnego czasu, by razem ze mną zapisać się na aerobik/siłownię/basen etc.

Aga, 25

waniliowabeza@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem gdzie chcesz ćwiczyć :-), ale ja z koleżanką rzuciłyśmy palenie 2 tygodnie temu i od razu zapisałyśmy się na fitness- chodzimy we wtoreki i czwartki na STOGI tu: http://www.bluefit.pl/

Jesli to nie jest dla Ciebie za daleko ;-), to dołącz do nas - będzie łatwiej w kupie :-). My teraz chcemy nie przytyc po odstawieniu papierosów, ale tak do wakacji to po 3 kg warto by zrzucić.
Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]

hej ja tez zaczynam dietke i cwiczenia tylko z silownia musze troszke poczekac na karte a jak tylko ja bede miala to zaraz lece na silownie:)
Czekasz może na Kartę benefit-multisport?

A może ktoś ma możliwość wyrobienia tej karty dla osoby towarzyszącej?
U mnie w firmie posiadaliśmy te karty, jednak ceny poszły w górę i wszyscy zrezygnowali, także juz jej niestety nie mam;(
właśnie na nia czekam:) tylko teraz wyszlam za maz i musze zrobic dowod nowy i karte wiec troche to pewnie potrwa:( ale ja sama mam jako osoba towarzyszaca bo jestem na wychowawczym i sama wziasc nie moge:(
Ja mam taką kartę jako osoba tow. Koszt - około 65,00 PLN chyba. Ale biorąc pod uwagę to, z ilu rzeczy mozna dzięki temu korzystac i jak często - to nie jest to dużo :)

Ja jexdzę czasami na basen w Jelitkowie, i chodze na siłownie na ujeścisku :)
Hej Belka

A masz możliwość wyrobienia jeszcze jednej karty dla osoby towarzyszącej?
no brawo za pomysl babeczki, !!!! zycze wytrwania w postanowieni, wiem z doswiadczenia ze po 2 miesiacach mozecie miec watpliwosxci, ale pamietajcioe ze na afekty trzeba troche poczekac
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
tak dokladnie ja juz to przerabialam :) a innym razem po 2 miesiacach jak juz schudlam 8 kilo to spoczelam na laurach no i zdazylam znowu przybrac:( wiec teraz trzeba sie ostro wziasc za siebie i to w dobrze zmobilizowanym towarzystwie:)
Dokładnie, a czy koleżanka Belka ma mozliwość wyrobienia drugiej takiej karty dla osoby towarzyszącej??
Z chęcią tez bym skorzystała z takiej karty, niestety ze zróła z którego brałam ceny poszły sporo w góre i obecnie bym musiała placic ok 120zl a to troszke dla mnie duzo :(
Babeczki jestem zainteresowana fitness :) tez musze zgubic co nie co,jestem chetna (jesli da rade)na taka znizkowa karte.Moze dzieki temu poznam troszke znajommych,bo mieszkam krotko w Gdansku-Srodmiescie. Moje gg 5721369
Zapraszam na zajęcia Nordic Walking

Przyjemność, odpoczynek,
spalanie kalorii,
odciążanie stawów,
poprawienie kondycji,
zachowanie zdrowia i urody

Ćwiczyć mogą wszyscy !!!

Zajęcia za 5 zł Dołącz do nas
+48 605 516 916
katicoco@wp.pl
AQUA AEROBIK
Za Falochronem, Hotel Gdynia, Witomino, Chylonia
Nordic Walking pewnie na powietrzu gdzie się spotykacie? Jak do Was dołączyć? xD
Wszystko zależy od pogody
Sobota godz. 10.00 Witomino las lub Orłowo plaża
Poniedziałek godz. 18.00

Zapraszam
katicoco@wp.pl
Zapraszam na masaże wyszczuplające oraz serię 5 zabiegów + jeden gratis. Po masażach naprawdę widoczne efekty.

Chętne Panie zapraszam do pisania.
Chętnie odpowiemy na wszystkie pytania.

Day Spa Pranali / gabinet kosmetyczny i masażu.
Ceny nie są u nas powalające więc zapraszam
Hej :) Ja zaczynam chodzić do matrixa we Wrzeszczu. Chcę rzucić papaierosy i nie przytyć, ale z rzuceniem czekam aż mi się sesyjka skończy. Jak Ci pasuje matrix to możemy razem chodzić i pilnować cukru, w końcu w kupie rażniej ;) Pozdrawiam ! paulapl1@wp.pl
http://www.basen.pomorskie.pl/aqua.html
Zapraszam
również na zajęcia za 5 zł NORDIC WALKING
katicoco@wp.pl

Inne tematy z forum Kobieta

rozwód z orzeczeniem o winie męza-romans (74 odpowiedzi)

Czy są tutaj te szczęsliwe , które uzyskaly taki rozwód?

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (39 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Poszukuję sprawdzonego lekarza od krękosłupa -dyskopatii (36 odpowiedzi)

Może możecie mi pomóc. Szukam specjalisty który zajmuję się dyskopatią i innymi schorzeniami...

do góry