Widok
Dori niestety lepszego wzoru z filmu nie znalazłam. Powiem tak, zdam się na ta panią, licze, że zrobi coś naprawde ładnego. Zamysł jest, chodzi przede wszystkim zeby to nie bylo masywne a ozdobne :) Koraliki nie za duze, pytanie tez jak to jest zakończone, tzn zapięcie, na zatrzask, na kokardkę?? Jezeli potrzebujesz jakies bardziej szczególowe informacje to pisz :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
wklejam ci bardzo szybciutko zrobiny wzór już z perełkami. Oczywiście to jest robione jakies kilkanaście minut, bo czekałam żeby na szybciora zrobić fotke, więc kółeczka w sciegach sa nierówne i w ogóle, jak ta pani stwierdziła "brzydactwo". Pani nie była zadowolona że wyslę ci taką brzydką "niedoróbkę" ale powiedzałam że to tylko do zobaczenia co i jak można zrobić.
Ta pani ma kupic grubsza nitke - wtedy scieg będzie grubszy i równiutki i koraliki te "sopelki" - no i czeka na wzór tego z filmu :)

Ta pani ma kupic grubsza nitke - wtedy scieg będzie grubszy i równiutki i koraliki te "sopelki" - no i czeka na wzór tego z filmu :)

Dori napisał(a):
> Mi się te kolie nie podobają z wylęgarni :( No i troszkę inny
> styl.......... takie jakieś "masywne" z tym kwiatem a nie
> delikatne jak te tutaj wyżej wklejone.
Hi, hi - zgadzam się. Link nie miał na celu wciśnięcia komuś, kto chciałby kolię z "Na Wspólnej", kolii z Wylegarni :-DD ... a raczej ewentualne wskazanie osób, które mogłyby rzeczoną kolię wykonać z racji umiejętności (bo pewnie na zamówienie pani zrobiłaby kolię "lżejszą", delikatniejszą, ozdobiona wedle życzenia itd.). :-D
Pozdrawiam
actina
> Mi się te kolie nie podobają z wylęgarni :( No i troszkę inny
> styl.......... takie jakieś "masywne" z tym kwiatem a nie
> delikatne jak te tutaj wyżej wklejone.
Hi, hi - zgadzam się. Link nie miał na celu wciśnięcia komuś, kto chciałby kolię z "Na Wspólnej", kolii z Wylegarni :-DD ... a raczej ewentualne wskazanie osób, które mogłyby rzeczoną kolię wykonać z racji umiejętności (bo pewnie na zamówienie pani zrobiłaby kolię "lżejszą", delikatniejszą, ozdobiona wedle życzenia itd.). :-D
Pozdrawiam
actina
Mi się te kolie nie podobają z wylęgarni :( No i troszkę inny styl.......... takie jakieś "masywne" z tym kwiatem a nie delikatne jak te tutaj wyżej wklejone.
Pytałam o ta kolię - jeśli masz wieksza fotkę tej kolii z filmu, to ta pani zobaczyłaby jaki wzór ma być i czy uda się jej odwzorować cos takiego. Jak sie przyjrzy to zrobiłaby cos na ten wzór, ukrochmaliła ( a moze nie trzeba ??) a ja bym ci zrobiła foto i zobaczyłabyś czy ci sie podoba czy tez nie. Trzeba tez podac szerokość szyi (czyli długośc jaki ma miec kolia) oraz wysokość kolii :) cena ok. 40zł ale juz z ozdobieniami z koralikami itd.
Natomiast kolia ta druga, co ja wkleiłam, chyba bez problemu by taką zrobiła :)
Pytałam o ta kolię - jeśli masz wieksza fotkę tej kolii z filmu, to ta pani zobaczyłaby jaki wzór ma być i czy uda się jej odwzorować cos takiego. Jak sie przyjrzy to zrobiłaby cos na ten wzór, ukrochmaliła ( a moze nie trzeba ??) a ja bym ci zrobiła foto i zobaczyłabyś czy ci sie podoba czy tez nie. Trzeba tez podac szerokość szyi (czyli długośc jaki ma miec kolia) oraz wysokość kolii :) cena ok. 40zł ale juz z ozdobieniami z koralikami itd.
Natomiast kolia ta druga, co ja wkleiłam, chyba bez problemu by taką zrobiła :)