Widok

Kolia?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pytanie czy ktoś wie gdzie dostać coś takiego? Koronkowa kolia, normalnie zakochałam się w tej ozdóbce, idealnie pasowałaby do całości jaką sobie wymarzyłam!!!

image

image

Szukałam już wszędzie, chyba tylko poza salonami ślubnymi :(((

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dori dziękuję bardzo, spytaj znajomej, byłabym ogromnie wdzięczna!!!
Czekam na bliższe informacje :*

Pozdrawiam

Niestety takiej samej nie znalazłam, ale tutaj jest coś na szyję, robionego ręcznie, na szydełku:
http://www.wylegarnia.com/sklep/ekspozycja.php?id=911

Ceny niewygórowane, może osoba, która wykonuje te kolie/obróżki mogłaby zrobić taką, jak chcesz, na zamówienie.
poproś babcię, sądzę że to będzie 2 godzinki roboty szydełkiem, do tego jakies perełki, super może być
.
Mi si ę wydaje że ta kolia jest robiona własnie na szydełku. Znam jedną osobe, której moge zapytac czy ci cos takiego zrobi i jaka byłaby cena - jeśli oczywiście chcesz....

A poniżej wklejam inna taka kolię
image
Kropka wiesz co to naprawde ładne. Ciekawe czy faktycznie coś takiego mozna u nas dostać . Jak znajdziesz to prosze daj znać ;-). Pozdrawiam

Właśnie nie jestem pewna czy to szydełko czy koronka. Niestety zdolności plastycznych wogóle nie mam :( nie wiem jak zdałam z plastyki w podstawówce ;)

czy to na pewno jest koronka? a może na szydełku?
.
a może sama cos takiego zrobisz, może się uda... kupijesz koronkę o odpowiednim kształcie... kupujesz koraliki łezki... hmmm
Jeszcze jedno zdjęcie:

image

Wiem, wiem...serialowa jestem ;)

do góry