Widok

Kolonoskopia Swissmed

Mam do wykonania zabieg kolonoskopii w szpitalu Swissmed w Gdańsku. Prawdopodobnie zdecyduje sie na zabieg bez narkoza le z głupim Jasiem. Czy ktokolwiek miał w ten sposób przeprowadzane to badanie? Jakie wrażenia? Czy to cokolwiek zmienia czy dac spocie spokój i robić na żywca? A moze ktos robił to badanie właśnie w szpitalu Swissmed.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ostatnio ten temat był dość aktywny, poczytaj
http://forum.trojmiasto.pl/kolonoskopia-t413340,1,50.html
Miałam robioną kolonoskopię w swissmed pod narkozą więc nie wiem jak jest w innym znieczuleniu ale szczerze odradzam dalsze leczenie tam. Skierowani są na kasę a pacjent im więcej badań robi tym lepszy. Na szczęście po wielu poszukiwaniach pomocy trafiłam na dr Korth-Piotrowską, która jest specjalistą w każdym calu i zna się na rzeczy! Polecam!!!

Nata
polecam kolonoskopię bez znieczulenia w etremedzie. Znieczulenie to normalne naciąganie na niepotrzebny wydatek.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ile kosztuje kolonoskopia ze znueczuleniem w Swissmedzie?

Pytałam Przychodni na Kilińskiego we Wrzeszczu i tam np mają 320 za kolonoskopię i 290 za znieczulenie przez anestezjologa.
Każdy odczuwa to badanie inaczej. Ja miałam robione bez znieczulenia i to było przeżycie chyba gorsze od porodu, a babka która ze mną czekała na badanie miała już wcześniej robione i mówiła, że ją nie bolało wcale. Ale to się wie po fakcie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Można przypuszczać wcześniej. Jeśli ktoś miał poprzednio operacje w jamie brzusznej, najprawdopodobniej ma też zrosty i wówczas występuje bardzo duży ból. Stąd wcześniej są nawet pytania lekarza.

Inne tematy z forum Zdrowie

Łuszczyca - czy ktoś zna sposób na wyleczenie ? (44 odpowiedzi)

jak w tytule Łuszczyca - czy ktoś zna sposób na wyleczenie ? stosowałam już chyba wszystko...

poszukiwany dobry ortopeda (21 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Szukam endokrynologa od Hashimoto (16 odpowiedzi)

Witajcie - szukam endokrynologa specjalisty od Hashimoto- zmieniłam już 6 w ciągu 10 lat leczenia...

do góry