Widok

Kolonoskopia na NFZ

Hej może ktoś się orientuje gdzie w Trójmieście mogę wykonać kolonoskopię na nfz koniecznie ze znieczuleniem?
Miałam robioną bez znieczulenia i drugi raz tego nie powtórzę. Mogę czekać nawet rok, byle było znieczulenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spróbuj zadzwonić do przychodni otomin gastroskopię robią w znieczuleniu to może kolonoskopię również:)

Możesz zrobić w warunkach szpitalnych w Marwoju lub MSWiA. Tylko trzeba położyć się na oddział ( 1 lub 2 dni). Na skierowaniu na oddział gastrologiczny lekarz musi napisać np bóle brzucha, zaburzenia rytmu wypróżnień itp. Idziesz ze skierowaniem na konsultacje i zazwyczaj umawiasz się od razu na termin.Uwaga - mnie w pakiecie zrobiono gastroskopię, chociaż tego miało nie być, ale cóż, potraktowali to jako diagnostykę ;( Można też zrobić w Sopocie ( przychodnia Nowy Chełm, ale za narkozę sam płacisz)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A orientujesz się ile kosztuje narkoza w Sopocie? Bo na stronie nie mogę znaleźć info:

Ja płaciłam chyba 300 zł, ale to był 2012r. Cena była zależna od obecności lekarza lub pielęgniarki anestezjologicznej. Zadzwoń i otrzymasz dokładne informacje

moja Mama rok temu miała mieć w przychodni "przyszpitalnej" (szpital na Zaspie)

W przychodni Gdańsk-Chełm na Reformackiej. Dopłata za znieczulenie nie jest duża i dobrze robią.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgadza się

Inne tematy z forum Zdrowie

Gadżety erotyczne dla kobiet (9 odpowiedzi)

Witam Od pewnego czasu jestem samotna. Brakuje mi seksu. Myślałam żeby kupić sobie jakiś...

Mój facet ma zaburzenia erekcji. Co robić? (4 odpowiedzi)

Na pewno zdarzyły wam się takie sytuacje z męską niemożnością... mam nadzieję, że wiecie co mam...

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (408 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

do góry