Widok

Kolonoskopia

Czy ktoś z Was miał robione to badanie i może polecić dobrego gastrologa z Gdańska.
image

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podobno i znieczulenie mało daje ,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiście że wiem! Znieczulenie podczas tego badania nie jest jakąś nowością, dlatego się dziwię że ty tego nie wiesz!
image

image

jakie znieczulenie?wiesz wogole na czym polega to badanie?? w co ma ci zrobic znieczulenie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja właśnie słyszałam że umiejętności sprawnego zrobienia badania, mają duże znaczenie, oczywiście bez znieczulenia w ogóle się nie piszę
image

image

Nie wiem czy dobry jest tu jakikolwiek lekarz..Badanie na tyle nieprzyjemne ze lekarz czy dobry czy nie niewiele pomoze. Przygotowanie do badania tez nieciekawe - dwa dni glodowki i srodki przeczyszczajace ze nie nadaza sie do łazienki. Ale mimo wszystko badanie potrzebne. Choc z tego co wiem to dosc drogie dla robiacych prywatnie:(

Inne tematy z forum Zdrowie

Gastroenterolog -prosze o informacje (7 odpowiedzi)

a chciałabym się dowiedzieć czy ktoś leczy się u Pani dr Joanny Graczyk ,czy jest to polecany...

Psychiatra doktor Piasecki Gdańsk Wałowa ktoś coś wie? (8 odpowiedzi)

Podobno dobry lekarz ale nie wiem. Któraś z pań sie u niego leczy? Depresje, menopauzy? Napiszcie...

Jakie tabletki na libido działają (37 odpowiedzi)

Witam, Swoje pytanie kieruję do kobiet, które miały okazje brać tabletki na libido. Mam 38 lat i...

do góry