Widok

Kolor pończoch/rajstop.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jaki kolor pończoch/rajstop miałyście/będziecie miały?

Ja obstawiam na naturalny. Tylko czy aby na pewno pasuje do białej krótkiej kiecki?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jak byś wyszła bez rajstop to by nie pasowało? przecież cieliste rajstopy maja imitować skórę, to chyba nic bardziej naturalnego nie znajdziesz?
nie wyobrażam sobie mieć białych rajstop do ślubu, komunię miałam 20 lat temu i to wystarczy. kojarzy mi się to też z czasami kiedy zakładało się diademy i rękawiczki z pętelką na palec. wiocha wiocha wiocha
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
No dokładnie, ja też nie wyobrażam sobie białych pończoch, dlatego pytam :)

Zastanawiam się jeszcze nad odcieniem czerni.... Buty będę miała bardzo nietypowe, więc mogę też chyba poszaleć jeśli chodzi o pończochy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zaproponowałbym kolor Ecru . Cieliste czy białe są za bardzo tradycyjne.
Rajstopy czy pończochy to Wasz drogie Panie wybór. Obie opcje miłe dla oka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
białe rajstopy to albo na I komunię albo na boże ciało dla małej dziewczynki - żeby kwiatki sypać :) pewnie, że gusta są różne i zwyczaje też i nie podlega to dyskusji, jednak moje zdanie jest takie - że jest to strasznie mało kobiece :) eleganckie rajstopy/ pończochy w kolorze cielistym i tyle. Jak kobieta a nie dziewczynka, nie przesadzajmy ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Może białe rajstopki wyglądają jak u dziewczynki ale moim zdaniem białe pończochy juz nie. Przecież jak ubieracie panie seksowną bieliznę, pas do pończoch, gorset choćby na noc poślubną to wtedy też zakłada się białe pończochy i co w tedy mąż mówi: idź się przebrać bo wyglądasz jak mała dziewczynka a nie jak kobieta?
Ale oczywiście wszystko to kwestia gustu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry