Widok

Kolorowe warkoczyki

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Słyszałam plotkę moze i prawde. Chodzi o warkoczyki dla dziewczynek mozna je zrobic wszędzie jarmark dominikanski, sopot itp Plotą je młode dziewczyny szybko sprawnie wszystkie kolory tęczy ale jest problem w tym ze uslyszalam ze dziecko 5 latka złapała przez to wszy. Co o tym sądzicie? Może wasze dzieci juz to miały?

Proszę o opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Rok temu, w Karwi Córka zachciała taki warkoczyk. Po powrocie do domu, zamówiłam na allegro 3 paczki w różnych kolorach. Nosiła z dwa tygodnie warkoczyki na całej głowie. W tym roku, gdy tylko zaczeły się wakacje, nosiła po dwa, trzy. W Karwi też ;) Mamy jeszcze pół reklamówki "włosów" ze wspomnianego zamówienia. Dbamy o włosy normalnie. Warkocze "wymieniałyśmy" co kilka dni.
Głowa czysta i wszystko ok.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeśli dziewczyna robiła warkoczyki wcześniej dziecku które miało wszy to mgło się zdarzyć że przeniosła, u fryzjera tez kiedyś zdarzały się zarażenia, teraz już rzadziej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ehhh. Co za bzdury.... Wszami mozna sie zarazic wszedzie-nawet w autobusie,na basenie. Jesli osoba robiaca warkocz je miala,to oczywiacie tez. Ale tak samo mozna by dentyste, kosmetyczke czy fryzjera podejrzewac-kazdego kto nas dotyka.

Moje dziecko mialo taki warkocz cale poprzednie wakacje,w przedszkolu pani jej zrobila-wszy nigdy nie miala.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wyprawka dla dziecka lato (48 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Mrowki Bigbitowki - kto zna? (21 odpowiedzi)

Chodzi mi o tekst tej piosenki, spiewalam jak bylam mala, ale nie pamietam, a chcialabym nauczyc...

Karolina Misiak - Krasowska (3 odpowiedzi)

macie jakieś doświadczenia, opinie o tej Pani?

do góry