Widok
Polecam kupienie sobie do ogrodu basenu ale nie takiego taniego dmuchanego, który jest jedynie jednorazówką ale porządnego. Poszukajcie ich tutaj:
https://www.dobrebaseny.pl
W sklepie można znaleźć na przyklad baseny rozporowe, czy baseny stelażowe. Polecam szczególnie stelażowy, basen jest konkretny, przy zastosowaniu odpowiedniej chemii oraz nakładaniu regularnie pokrywy basenowej, można utrzymać wodę w dobrym staniem praktycznie do końca sezonu basenowego. W basenie takim bedą mogły kąpać sie nie tylko dzieci ale również i dorośli.
https://www.dobrebaseny.pl
W sklepie można znaleźć na przyklad baseny rozporowe, czy baseny stelażowe. Polecam szczególnie stelażowy, basen jest konkretny, przy zastosowaniu odpowiedniej chemii oraz nakładaniu regularnie pokrywy basenowej, można utrzymać wodę w dobrym staniem praktycznie do końca sezonu basenowego. W basenie takim bedą mogły kąpać sie nie tylko dzieci ale również i dorośli.
w takie upały najlepiej na działce, pod drzewem, w baseniku :) tak właśnie spędzamy czas :) pogoda jest super, nie ma co narzekać :)
co mają powiedzieć przykładowo Budowlańcy, którzy pracują po 10 godz na 40 stopniowej patelni bez kawałka cienia??? :/ do tego jeszcze beton leje się strumieniami bez względu na pogodę :/
trochę wyobraźni i bez użalania się proponuję
co mają powiedzieć przykładowo Budowlańcy, którzy pracują po 10 godz na 40 stopniowej patelni bez kawałka cienia??? :/ do tego jeszcze beton leje się strumieniami bez względu na pogodę :/
trochę wyobraźni i bez użalania się proponuję
moja mała też tylko w pieluszce a synek, z tego co wiem to większość dnia w przedszkolu w basenie spędza. Pracuje się ciężko, ja kisnę przy komputerze.
mieszkam na ostanim pietrze i mieszkaniu mam piekarnik, od dachu sie tak nagrzewa ze az slabo sie robi, pije duzo wody, mam non stop wlaczony wiatrak na siebie i leatam pod chlidny prysznic, moj maly biega tlko w majtach i jak do tej pory nie spal w dzien tak teraz spi 2 godz
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
ja nosze ze sobą wodę min w sprayu i pryskam się ile wlezie. Chwała za klimę w samochodzie.
Podobno, że nie ma się co nastawiać na ochłodzenie, bo ma tak dalej prażyć. No jest to mała masakra i chyba dlatego znikają ze sklepów wszelkiego rodzaju wiatraki i klimatyzacje, woda idzie tak szybko, że nie nadąża się jej kupować. Sama już zaczęłam się rozglądać za jakąś klimatyzacja i widziałam, że na magicznaplaneta.pl mają coś takiego w cenie dosyć atrakcyjnej i chyba zainwestuje.
O tak, u mnie też jest wiatr i jak widze, wiecej chmur sie zbiera, moze bedzie ciut wytchnienia :-)
Mam w domu przeciąg, bo inaczej sie nie da. Temperatura jak na razie wew. 29, w nocy "spadła do 28, ha, ha".
Moja 3-latka nie spi w ciagu dnia, ale za to synek po 4 godziny non-stop, wybudzi sie, troche popije z piersi i dalej komarzy.
Nie męczę się i nie pocę się nadmiernie odkąd popijam w ciągu dnia napój izotoniczny - córce tez daję i to naprawdę działa. Uzupełnia niedobory minerałów. Duzo tez pije wody, ale ona nie daje takiego efektu w "tropikach". Spróbujcie :-)

Mam w domu przeciąg, bo inaczej sie nie da. Temperatura jak na razie wew. 29, w nocy "spadła do 28, ha, ha".
Moja 3-latka nie spi w ciagu dnia, ale za to synek po 4 godziny non-stop, wybudzi sie, troche popije z piersi i dalej komarzy.
Nie męczę się i nie pocę się nadmiernie odkąd popijam w ciągu dnia napój izotoniczny - córce tez daję i to naprawdę działa. Uzupełnia niedobory minerałów. Duzo tez pije wody, ale ona nie daje takiego efektu w "tropikach". Spróbujcie :-)

my teraz na dwór wychodzimy dopiero wieczorem - w dzien wole siedziec w domu chłodiej i przyjemniej...
tworzenie i projektowanie stron internetowych - http://www.ascomi.pl
o tak :) wspoiminalam wczoraj z mezem pobyt w usa i klimatyzowane sklepy normalnie ratowaly nam zycie w te upaly :)
Moja Mloda wczoraj siedziala caly dzien w domu :/ rano z niania nie wyszla bo gorąco, a po poludniu ja nie dalam rady po calym dniu spedzonym w dusznym pokoju w pracy....
Nasz plac zabaw jest mega nasloneczniony...
Dzis pewnie bedzie podobnie :/
Od jutra biore urlop, wynajmujemy domek i jedziemy do konca tyg nad jeziorko na Kaszuby z babcia, tam moze jakos przetrwamy te upaly :)
Moja Mloda wczoraj siedziala caly dzien w domu :/ rano z niania nie wyszla bo gorąco, a po poludniu ja nie dalam rady po calym dniu spedzonym w dusznym pokoju w pracy....
Nasz plac zabaw jest mega nasloneczniony...
Dzis pewnie bedzie podobnie :/
Od jutra biore urlop, wynajmujemy domek i jedziemy do konca tyg nad jeziorko na Kaszuby z babcia, tam moze jakos przetrwamy te upaly :)