Widok

Komandor, Indeco czy Cedepe??

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie, czy któraś z Was korzystała z w/w firm ? Chodzi mi o szafe do zabudowy do przedpokoju.
Możecie konkretnie którąś fiirme polecic albo odradzić ? dlaczego ?

Jeśli chodzi o cene, to wychodzi dość podobnie, maksymalna różnica około 400zł na całości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
o znalazłam wątek w którym miałam napisać po montażu a wiec jestem bardzo zadowolona z szafy z wyglądu i funkcjonalności z resztą sama wybierałam układ półek i jest ok ,a co do samej roboty to pan który robił od razu po sobie sprzątał ,więc czysta robota ,cena tez nie była jakaś wygórowana ,termin od złożenia zamówienia do montażu równe 3 tyg ,tak jak było ustalone wiec mogę polecić Indeco .
i wszystko Sevrolla z Chin, profile cienkie jak papier,
Mam Indeco. Po 8 latach bezawaryjna.
popieram, również wybrałbym Indeco :-) ...

ale to mające swoje ekspozycje w pasażach Tesco ...

a to dlatego, że znam tych ludzi, znam ich doświadczenie i znam ich korzystne ceny
jak dla mnie indeco (polecam od: http://parkiety-panele-drzwi.pl/ ). komandor tez jest okay ale porównując oba systemy obstawiam ten pierwszy. cedepe nie znam wiec sie nie wypowiadam :)
A jeszcze a pro po Komandora ,moja teściowa ma ogromna szafę chyba robiona jeszcze z początków działalności Komandora ,to bardzo jest zadowolona ,a szafa wciąż wygląda bardzo dobrze .
a mi malutką szafę wycenili na 2000 - 2 500 zł (szeroka na 100 i głęboka na 60) bez żadnych udziwnień, tylko półki w środku...
więc pojechałam do IKEA i kupiłam piękną szafę akurat jak na wymiar, za 900 zł :)
A ja mam szafę z Komandora, Indeco i robioną przez stolarza.
Stolarz najtaniej i najlepiej.
Komandor też bez zastrzeżeń, chociaż może drożej.
Indeco najdrożej i pełno niedoróbek.
Dosłownie dwa dni temu ,zamówiłam szafę na wnękę na przedpokój z Indeco, pan z indeco był u mnie wymierzył ,wycenił dostałam rabat montaż gratis teraz muszę czekać ok 3 tyg na monterów a i zamawiałam na Chełmie w Tesco .Potem jak juz szafa będzie to napiszę czy jest ok .
Proponuję firmę Sevroll.
5% lat gwarancji na układy jezdne, szeroki wybór systemów przesuwnych, składanych i przejściowych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja też zamówiłam w indeco w tesco na chełmie i jestem zadowolona. Najpierw miałam stolarza z ulotki, który nabazgrolił coś na kartce i bez liczenia wypalił cenę 3500 bez faktury z zaliczką 2500 (masakra). Pan z komandora rysował i liczył na komputerze i wyszło 3780. Pan z indeco wykonał szkic na komputerze i wycenił z darmowym montażem na 3240 z czego jeszcze urwałam 40 zł do równego rachunku ;-).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tam zamówiłem Indeco z carfura na morenie i złego słowa nie powiem bo bardzo sie postarali. komandor byl drozszy, cedepe mialo cene z kosmosu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak dla mnie komandor jest mega drogi.. Zadnego cedepe nie znam =P a Indeco jest o wiele tańsze różnica w cenie na 2-metrowej szafie ok.700zł. (jak na moją kieszeń to sporo) i jak się okazało są bardzo solidni a montażyści nawet posprzątali po sobie ;) Polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nulka a ja bym mogła prosić tez o zdjęcie??:) i jak mogła tez wiedzieć jaki koszt takiej szafy bo jestem na etapie szukania firmy do zrobienia szafy i kuchni. marta0116@op.pl byłaby bardzo wdzięczna:)
nulka wyślij mi tez proszę
nmartirosyan@wp.pl
wysłane :)
o, super! bardzo chetnie!
a.fryczke@gmail.com
Jestem bardzo zadowolona :) ( jeden minus to to, ze panowie mieli montować szafę jeden dzien a robili to 1.5 ale wybaczam ;) ) Podaj maila wysle fotki mojej szafy :)

Nulka?

czy jestes zadowolona z Pana Karola? bo wlasnie z nim jestem umowiona jutro na pomiary :)
Ostatecznie zdecydowalismy sie na Komadora, na daną chwile mogę polecic autoryzowanego dealera Komandora, Pana Karola(info na PW ) :) Jednak ostateczną ocenę wydam po 6 marca, bo wtedy mamy montaż :)

Jeszcze raz dziękuje za wszystkie podpowiedzi :)
do góry