Widok

Komfort - panele podłogowe, deska barlinecka

Czy ktoś korzystał z usługi montażu paneli podłogowych oraz deski barlibeckiej z firmy Komfort? Zastanawiam się nad zakupem panali oraz deski w Komforcie a oferuja oni także swój montaż.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
często firmy, które oferują produkt, oferują montaż, jest to jednoznaczne z gwarancją. I wcale się nie dziwię. Starają sie uniknąć błędów amatorów. Pan Jaś źle puknie;) i podłoga poszła. I pytanie: kto za to odpowiada? Owszem można ryzykować ale lepiej dmuchać na zimne. Być może uda się zaoszczedzić, chociaż niekoniecznie.
zgadzam sie z kolegą
Moi znajomi kupowali panele z montażem w Komforcie i są zadowoleni. Montaż poszedł szybko, czysto i sprawnie.
Przy opcji z montażem cena podłogi jest niższa. My też orientowaliśmy się w Komforcie i dodatkowo dowiedzieliśmy się, że przy wiekszej ilości można liczyć na rabaty ;)
imageimage
Dziękuję za informację - wiedziałam, że przy zakupie z montażem cena jest niższa ale nie wiedziałam, ze mozna liczyć na jakieś rabaty :-) My będziemy kupować ponad 100 m2 panaeli i deski więc może uda się coś wynagocjować :-)
my im mówiliśmy o 50m 2 i powiedzieli że można liczyć na upust to co dopiero przy 100 m 2 ;)))
imageimage

Pomóżcie! Jaki podkład pod ogrzewanie podłogowe ?

Kwarcowy jest jednym z lepszych jak nie najlepszym podkladem na ogrzewanie podlogowe - pod panele podlogowe. Wiadomo, że zawsze i wszędize dobrze jest szukać oszczedności, tutaj jednak tego nie polecam. Dobry podkład to również niezłe wygłuszenie akustyczne - moim zdaniem dobrze jest tutaj zadbac o komfort.
Jeśli chodzi o wybór samych paneli, moge polecić tę firmę;
https://meister.pl/

Mają panele świetnej jakości.

Warto również zobaczyć jakie zalety mają panele akustyczne, dlatego z czystym sumieniem mogę polecić wam https://rettungshundestaffel-trier.de/heim/akustikpaneele-die-vorteile-der-verwendung-von-akustischen-panels-in-ihrem-zuhause . Tutaj znajdziecie sporo informacji na ten temat, dzięki czemu na pewno podejmiecie dobrą decyzję

Deska barlinecka pięknie się prezentuje! Duży wybór jest w sklepie
https://www.merkurymarket.pl/deska-barlinecka/
Polecam :)

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Meble kuchenne z salonu czy od stolarza? (136 odpowiedzi)

Witam, Jakieś 4 lata temu urządzałem pierwszą w życiu kuchnię w moim własnym, nowym mieszkaniu....

Gecco Deweloper (9 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Sauna domowa na podczerwień (6 odpowiedzi)

Dzień dobry, Proszę podzielić się opinią (polecić model) na temat jednoosobowej, sauny...

do góry