Widok
Komis - Lisa Ferrera Gdańsk Wrzeszcz
czy któraś z Was ma jakieś doswiadczenia z Pania z dawnego Lisa Ferrera teraz Li Lea w Gdańska Wrzeszcza?Oddałam tam suknie do komisu i zastanawiam się czy dobrze zrobiłam. Bo przeczytałam, że ponoć są na forum niedobre opinie na temat tej Pani. Nie mogę ich znaleźć. Czy macie jakieś doświadczenia w tej kwestii?
nauczyło się serce, serca bicia...juz tak chce wiecznie bić
Komis jest na wysepce we Wrzeszczu...znajdowal sie tam kiedyś salon sukni Lisa Ferrera, teraz jest tam salon Li Lea i komis....Właścicielka na moj gust bardzo profesjonalna. Każda suknia jest inna, ogolenie Pani radzi, żeby wybrać przedział cenowy, bo niektóre klientki lubią sie targować, mówi, że 50% ceny początkowej to najwięcej ile można dostać na suknie uzywana, do tego oczywiście dolicza 45% swojej marży:) Suknia musi być czysta, w idealnym stanie...jeśli jest brudna na miejscu istnieje możliwość jej wyprania za 90 zl.
Zastanawia mnie czy w ogóle któraś z Was ma negatywne opinie o tej Pani, bo wedlug mnie wydala sie profesjonalna. Ale ktos napisal, ze w komisach wypozycza sie suknie, ktore sa wstawione bez wiedzy właściciela?Czy któraś z Was sie z tym spotkala?
Zastanawia mnie czy w ogóle któraś z Was ma negatywne opinie o tej Pani, bo wedlug mnie wydala sie profesjonalna. Ale ktos napisal, ze w komisach wypozycza sie suknie, ktore sa wstawione bez wiedzy właściciela?Czy któraś z Was sie z tym spotkala?
hej!!!!
bylam pare dni temu i mierzylam tam suknie :) faktycznie suknie ma piekne , mierzylam i nowe i uzywane... troche mnie zdziwilo ze za urzywana suknie mozna chcec 3 tys......, no ale moze mam male doswiadczenie bo dopiero zaczynam szukac :)
a co do tej Pani...to raczej bym jej nie polecala, mnie nie wydala sie ani uczciwa ani profesjonalna.... tak strasznie kombinowala zeby mi cos sprzedac ze dzieki az moja mamunia nie wytrzymala i wybuchnela w ktoryms momencie smiechem :) cala sytuacja byla bardzo komiczna :)
ale uwazam ze ma piekne suknie....
bylam pare dni temu i mierzylam tam suknie :) faktycznie suknie ma piekne , mierzylam i nowe i uzywane... troche mnie zdziwilo ze za urzywana suknie mozna chcec 3 tys......, no ale moze mam male doswiadczenie bo dopiero zaczynam szukac :)
a co do tej Pani...to raczej bym jej nie polecala, mnie nie wydala sie ani uczciwa ani profesjonalna.... tak strasznie kombinowala zeby mi cos sprzedac ze dzieki az moja mamunia nie wytrzymala i wybuchnela w ktoryms momencie smiechem :) cala sytuacja byla bardzo komiczna :)
ale uwazam ze ma piekne suknie....
Ta pani dla mnie to jakiś koszmar.
Poszłam dziś zrobić rozeznanie a ona się pyta czy juz coś mierzyłam a ja na to że nie.
I zaczęła ze mną jechać że zawsze do niej przychodzą najpierw i wybrzydzają i że to taki kłopot itp.
To po co kobieta salon prowadzi skoro to takie męczące?
POościemniałam i poszłam.
A fakt że nic mi sie tam nie podobało.
Nie polecam!
Poszłam dziś zrobić rozeznanie a ona się pyta czy juz coś mierzyłam a ja na to że nie.
I zaczęła ze mną jechać że zawsze do niej przychodzą najpierw i wybrzydzają i że to taki kłopot itp.
To po co kobieta salon prowadzi skoro to takie męczące?
POościemniałam i poszłam.
A fakt że nic mi sie tam nie podobało.
Nie polecam!