Widok

Komis - Lisa Ferrera Gdańsk Wrzeszcz

Wesele Wrzeszcz Górny Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy któraś z Was ma jakieś doswiadczenia z Pania z dawnego Lisa Ferrera teraz Li Lea w Gdańska Wrzeszcza?Oddałam tam suknie do komisu i zastanawiam się czy dobrze zrobiłam. Bo przeczytałam, że ponoć są na forum niedobre opinie na temat tej Pani. Nie mogę ich znaleźć. Czy macie jakieś doświadczenia w tej kwestii?

nauczyło się serce, serca bicia...juz tak chce wiecznie bić

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up, up

proszę bardzo:)

dziekuje bardzo

numer do tej babki z komisu - 058 345 42 82, komórka 504171000

masz ktoś z Was do tej babki numer... pliisssssssssssssss!!!!

do góry!

up, up

do góry:)jeszcze nie udało mi sie sprzedać sukni:(niestety:(

up

tak, tez tam mierzylam suknie - Pani ma specyficzny sposob bycia. Na szczescie wiedzialam dzieki forum na co sie nastawiac i rzeczywiscie tak bylo jak to forumowiczki opisywaly.

Pamietajcie zeby nie wchodzic butami w przymierzalni na dywanik :] hehe
Suknie piekne, choc te ktore mi sie podobaly, ktore wypatrzylam na ich stronie internetowej to w ogole nie sprowadzaja bo "zbyt gole plecy, ze i tak by ich nikt nie kupil" a ja wlasnie taka chcialam...

Ostatecznie kupilam w Agnes w Gdyni - model 1752 :) Obsluga tam to czysta przyjemnosc - bez stresu, milo, profesjonalnie :)

z czystej ciekawości zawitałam dzisiaj do komisu... Jedna z Pań wpierw zmierzyła mnie dwukrotnie wzrokiem, po czym pokazała jedną sukienkę i zaczęła przerzucać pozostałe, na to weszła włascicielka sklepu i powiedziała do obsługującej mnie Pani, aby dała sobie spokój, bo i tak dla mnie nie ma rozmiaru... Po czym ponownie dodała, że nie mam czego tam szukać, bo ona u siebie nie ma sukienek na mnie (oczywiście po kolejnym nieprzychylnym zmierzeniu wzrokiem). Trochę się z nią posprzeczałam, ale ogólnie to śmiać mi się z kobiety chciało, bo jest niepoważna. Wyobraźcie sobie, że odprowadziła mnie do drzwi i je za mną ostentacyjnie zatrzasnęła!!! Pani z iście kozackim nastawieniem do klienta... Jak ktoś się lubi pośmiać to w sumie warto tam zajrzeć, jak ktoś chce kupić sukienkę to raczej będzie ciężko :)
ja tam wolę być kulturalnie obsłużona ;)

a sukienki nie są na tyle rewelacyjne, żeby nie mieć w sobie odrobiny pokory :/

ja też wole konkretne babki, a nie "mizdrzałki" po to tylko, żeby cos sprzedać. wole być normalnie obsłużona a nie z nieszczerym uśmiechem na twarzy!

hahahah Pani jest litwinką. tak jak napisała ostasia Pani jest dobra krawcową.Podejscia do klientek niema- to fakt.Ja tam kupiłam sukienkę i dogaduję się z Pania bez problemu.Naprawdę równa babka z niej.
Niezrażajcie się dziewczyny :) sukienki są naprawdę ładne i warto.
Pozdrawiam
up,up

no właśnie
hahahahah:-)
ale mi się trafiło;):):) z tym ruskim filmem.....
wlasnie, a pani na ktora ja trafilam miala taki rusyjski akcent:-)
hahaha smiesznie było
Boże, normalnie jak w ruskim filmie.... przyłóż i pif..paf...
też chyba bym już tam nie wróciła, chyba , ze sukienka by mi tak bardzo wpadła w oko... zeby ją przymierzyć.... ewentualnie zamówić...
nie wiem jak nazwac ta kobietke
poszlam tma jeszcze nie majac adaty slubu ale wiedzialam ze to nie ebdzuie wczensiej niz rok, akurat mialam wolne kilka minut i chcialam sie rozejrzec dla przyjemnosci, a ta kobieta... boze,
zaczela mi na sile wciskac i kazala przymeirzac, mowie jej ze nie mam czasu ale ona swoje, zaczela zdejmowac suknie z manekinow i prawie rozbeirac mnie, potem jak sie wkurzylam, ale z usmiechem powiedzialam "do widzenia" i chcialam wyjsc to przytrzymala drzwi i mowila cos w rodzaju "ale dzis super promocjem, dla pani idealna jest ta, kosztuje tylko 4200 a dzis pormocja tylko 4000 zl, prosze sie roizebrac bedziemy mierzyc"
matko...ja sie zaczealma bac, to jakas masakra byla
w koncu jakos sie wyrwalam i wiecej tam nie wroce
boje sie:-)
a suknie... nie zdazylam zoabczyc czy ladne czy nie bo pani strasznie mnie atakowała