Widok

Komis - Lisa Ferrera Gdańsk Wrzeszcz

Wesele Wrzeszcz Górny Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy któraś z Was ma jakieś doswiadczenia z Pania z dawnego Lisa Ferrera teraz Li Lea w Gdańska Wrzeszcza?Oddałam tam suknie do komisu i zastanawiam się czy dobrze zrobiłam. Bo przeczytałam, że ponoć są na forum niedobre opinie na temat tej Pani. Nie mogę ich znaleźć. Czy macie jakieś doświadczenia w tej kwestii?

nauczyło się serce, serca bicia...juz tak chce wiecznie bić

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up

pozwolilam sobie wyslac Ci zdjecia mojej sukni na maila..suknia oczywiscie do obejrzenia i przymiarki w komisie " na wysepce":)we Wrzeszczu

Hej !
Jeżeli Wasze suknie są w tym komisie dajcie znać :)
Jutro wyruszam na poszukiwania i tam tez mam zamiar wejść.
Moj rozmiar 38 , wzrost 170 plus obcas.
Czekam na zdjęcia jeżeli macie coś dla mnie :))))
pozdrawiam
Asik
tak jak wcześniej pisałam Pani bierze te suknie, które jej wpadną w oko, dlatego warto przyjechać od razu z suknią...tak mi ta Pani powiedziała,że jak znajdę sobie kupca to w każdej chwili mogę zabrać suknię z salonu...myślę, że to fajny warunek:)

Ostasia dzięki śliczne za wytłumaczenie miejsca. Pozdrawiam
a czy ta Pani bierze wszystkie suknie?I czy naprawde jest tak jak pisalas ze gdybym znalazla kupca a suknia bedzie u niej to moge ja zabrac w kazdej chwili?

Komis jest na wysepce w Gdańsku Wrzeszczu....wysepka znajduje sie na grunwaldzkiej miedzy galeria bałtycką a Manhattanem,mniej więcej na przeciwko salonu sukni ślubnych "Beauty"...

W którym miejscu jest ten komis? bo we wtorek wybieram sie do Gdańska to przy okazji bym tam zajrzała:)
to miło słyszeć:) mam nadzieję, że się nie pomyliłaś i to właśnie o moją suknię chodzi...mam nadzieję, że się sprzeda....bo naprawdę jest śliczna:) inna niż wszystkie bardzo prosta, ale w tym tkwi jej elegancja:)

tak widziałam.Rzuca się w oczy bo jest bardzo ładna.Przy mnie dziewczyna z Gdyni przymierzała ją :)Myślę ze ja sprzedaz bez problemu,bo kto wchodził do salonu to zwracał na nią uwagę.
Zyczę powodzenia w sprzedazy i pozdrawiam
moja suknia jest z tych mniej strojnych, bardziej klasyczna, jednoczesciowa, śnieżnobiała, zdobiona cyrkoniami i perełkami w górnej części, w dolnej kształt litery A:)ramiączka opadają na ramiona... może ja widziałaś Helenko?

a ktora to twoja hm?
mam nadzieje, ze którejś z tych mierzących sukienki Dziewczyn spodobała sie moja:)

:) no pewnie haze ze masz rację.Pani mowiła o komisowych sukienkach,stoją ładnie na manekinach po prawej stronie.Niesądzę żeby niepolecała bo przecież ma z tego też zysk.
W każdym bądz razie -ja kupiłam sukienkę u Pani,po targowaniu się :).Mam przyjść 2 tyg przed slubem zeby dopasować ją do mnie.
I w tym czasie jak bylam,bo bylam tez w poniedziałek było duzo dziewczyn,zachęcała zeby przymierzać sobie i m in te z komisu też.
Mam nadzieję ze wszystko bedzie dobrze.Zdam Wam relację już po wszystkim:)
a w gdansku juz nie ma innego komisu tylko tamten?

byłam tam w sobotę mierzyć sukienki i kobieta niezbyt miłe wrażenie sprawiła szczególnie jeżeli chodzi o polecanie sukni komisowych, przerzuciła mi katalog przed nosem pokazała parę wieszaków nowych sukni (suknie owszem piekne) a o komisowych nawet nie wspomniała słowem. Gdybym nie wiedziała że to równiez komis to bym się nie domysliła.
A najbardziej mnie rozbawiła kobiecina ze słowiańskim akcentem jak przerzucając kartki katalogu zapytałam o jedna suknię która była boska a ona mi na to że takiej sukni nie ma i nie chce mieć bo kto kupi suknię z wycięciem na plecach do samych majtek (tak na marginesie to wyciecie było trochę poniżej połowy pleców... niezłe musi nosić majtki że ten dekold sięgałby jej własnie do majtek ;))
Ogólnie wrazenia nieciekawe, choć suknie w wielkiej przewadze naprawdę super...

ale nie wydaje mi się, żeby wypożyczyła moją suknię na sluby, b mowila, ze jak znajde kupca to w kazdej chwili moge zabrac suknie z komisu...bez zadnej oplaty...w kazdym razie wybiore sie tam w sobote z zaskoczenia i zobacze co i jak....:)

Pani się nie odzywa:( mówiła, że się odezwie jak sprzeda suknię....ale trochę długo to trwa...może poprostu nikomu nie spodobała się moja suknia...mam zamiar podjechać tam w sobotę i sprawdzić czy suknia wisi i czeka na nową właścicielkę...

ja caly czas sie zastanawiam czy oddac moja suknie do komisu ale mam obawy jak to jest tam naprawde,czy ta Pani wogole sie odzywala do Ciebie od czsu kiedy ja tam zostawilas?Albo czy ty tam bylas?

może jeszcz któras z Was wie coś o tym komisie?