Widok

Komis - Lisa Ferrera Gdańsk Wrzeszcz

Wesele Wrzeszcz Górny Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy któraś z Was ma jakieś doswiadczenia z Pania z dawnego Lisa Ferrera teraz Li Lea w Gdańska Wrzeszcza?Oddałam tam suknie do komisu i zastanawiam się czy dobrze zrobiłam. Bo przeczytałam, że ponoć są na forum niedobre opinie na temat tej Pani. Nie mogę ich znaleźć. Czy macie jakieś doświadczenia w tej kwestii?

nauczyło się serce, serca bicia...juz tak chce wiecznie bić

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
helenka, ale to raczej sprzedawca powinien mieć odpowiedni stosunek do klienta, a nie na odwrót :/ i to nie tylko w przypadku salonów ślubnych :/

up

up

hahahaha! to fakt ze Pani niejest urokliwa,ale przy odpowiednim podejsciu do niej-na luzie mozna pogadac i uzgodnic pewne rzeczy.Mam na oku jedna kiecke-mogę ją kupic za 3 tys-nowa,sciągnie ją z Włoch,w cenie sa wszystkie przeróbki.A po slubie kupi ją odemnie.
Babka zna sie na fachu,bo jest krawcowa od wielu lat.
Także wszystko zależy od podejscia.
Dziewczyny tutaj na forum chwalą sobie panie z Beauty-a ja uwazam ze nie są profesjonalne, nieznają się na fachu.Jakas łapanka z ulicy.
Przy mnie wcisnęły 2 sukienki dziewczynom,które wyglądały beznadziejnie.Kompletnie nie ten krój do sylwetki.A jak powiedziałam ze niepodoba mi sie ta sukienka ktorą przymierzyłam,to laska sie obraziła(jakby co najmiej ona ja projektowala)hihihihihi
hehe ja jak bylam w salonie za drugim razem to mierzylam jeszcze wiecej sukni niz za 1.. hehe szukałam takiej co przebije jedna z 1 salonu - bez skutku. A zrzezdzaca sprzedawczyni ze klienci do niej przychodza.. haha

up

Ta pani dla mnie to jakiś koszmar.
Poszłam dziś zrobić rozeznanie a ona się pyta czy juz coś mierzyłam a ja na to że nie.
I zaczęła ze mną jechać że zawsze do niej przychodzą najpierw i wybrzydzają i że to taki kłopot itp.
To po co kobieta salon prowadzi skoro to takie męczące?
POościemniałam i poszłam.
A fakt że nic mi sie tam nie podobało.
Nie polecam!

Ja raz byłam kiedyś przypadkiem i ogladajac katalog zapytalam o cene jednej sukni z trenem (zadne nie wiadomo co) i uslyszalam 15 tys hehehe ;)

no niektórym Dziewczynom to sie udaje, wiec ja jestem dobrej myśli:)

Raczej ciężko jest sprzedać suknię po weselu, już lepiej zrobić sobie szaloną sesję zdjęciową z wejsciem do morza :-)
up

:)

mnie ta kobieta w salonie przeraziła :/ rozmawiała ze mną i na siłę próbowała mi wmówić, ze te suknie są najpiękniejsze na świecie, a faktycznie żadna z wieszaka mi się nie podobała :/ uciekłam stamtąd czym prędzej ...

3 koła za używaną kieckę - WOW - to chyba jakiś przekręt...

suknie rzeczywiście piękne...może jeszcze któras z Was ma doświadczenia z tą Panią?

hej!!!!
bylam pare dni temu i mierzylam tam suknie :) faktycznie suknie ma piekne , mierzylam i nowe i uzywane... troche mnie zdziwilo ze za urzywana suknie mozna chcec 3 tys......, no ale moze mam male doswiadczenie bo dopiero zaczynam szukac :)

a co do tej Pani...to raczej bym jej nie polecala, mnie nie wydala sie ani uczciwa ani profesjonalna.... tak strasznie kombinowala zeby mi cos sprzedac ze dzieki az moja mamunia nie wytrzymala i wybuchnela w ktoryms momencie smiechem :) cala sytuacja byla bardzo komiczna :)

ale uwazam ze ma piekne suknie....

może któraś z Was ma jakieś info na ten temat?

up

każdą, która spodoba się właścicielce!najlepiej podjechać z suknią.

mozna oddac kazda suknie slubna c tylko Lise Ferrere??