Widok
Komis Rumia
Dziewczyny.
To żadna reklama gdyby któś zwrócił mi uwagę. Nie jestem tewż w żaden sposób powiązana z Paniami które prowadzą ten komis ale muszę powiedzieć Wam że taki jest.
Ja jestem zachwycona podejściem, wyborem, możliwością zamówienia róznych produktów z niemiec- chemia, kosmetyki dla dzieci...
Pytałam o wózek bliuźniaczy z możliwością montażu fotelików obok siebie. Tego samego dnia na ich stronie w zakładce "poszukujemy" pojawiło się zapytanie o taki wózek :)
Nie wiem która z Pan tam siedzi- tzn jak ma na imię- ale przemiła osoba, nie wciskająca na siłę, kompetentna...
Od koleżanki która tam zdaje ciuszki na sprzedaż wiem że rozliczają sie w terminie i bezproblemowo.
Komis jest w Rumi na ul. Kosynierów.
To żadna reklama gdyby któś zwrócił mi uwagę. Nie jestem tewż w żaden sposób powiązana z Paniami które prowadzą ten komis ale muszę powiedzieć Wam że taki jest.
Ja jestem zachwycona podejściem, wyborem, możliwością zamówienia róznych produktów z niemiec- chemia, kosmetyki dla dzieci...
Pytałam o wózek bliuźniaczy z możliwością montażu fotelików obok siebie. Tego samego dnia na ich stronie w zakładce "poszukujemy" pojawiło się zapytanie o taki wózek :)
Nie wiem która z Pan tam siedzi- tzn jak ma na imię- ale przemiła osoba, nie wciskająca na siłę, kompetentna...
Od koleżanki która tam zdaje ciuszki na sprzedaż wiem że rozliczają sie w terminie i bezproblemowo.
Komis jest w Rumi na ul. Kosynierów.
Naprzeciwko starego Admirała na ul. Kosynierów.
Po schodkach do góry.
Po schodkach do góry.
A nie ma za co:)
Byłam z teściową- to ja od tego wózka dla bliźniaków-
Pozdrawiam :)
Byłam z teściową- to ja od tego wózka dla bliźniaków-
Pozdrawiam :)
A dziękuję :)
Witam wszystkich :)
Początkiem października KOMIŚ będzie miał nową lokalizację, na ulicę filtrową oczywiście pozostajemy w Rumi:)
Dokładny termin, adres i mapka dostępne będą wkrótce na stronce komisu ...http://www.ko-mis.pl
pozdrawiam i zapraszam
Ewa
Początkiem października KOMIŚ będzie miał nową lokalizację, na ulicę filtrową oczywiście pozostajemy w Rumi:)
Dokładny termin, adres i mapka dostępne będą wkrótce na stronce komisu ...http://www.ko-mis.pl
pozdrawiam i zapraszam
Ewa
buuuuuuuuuuuuuu :( No to juz dla mnie daleko będzie... Szkoda :)
A czy ktoś z was zna jakieś komisy meblowe ? znaczy aby tam wstawić meble - moi rodzice przeprowadzają się i mają za dużo mebli i chcieliby część sprzedać bo są w dobrym stanie, a teraz mają z dwóch mieszkań i nie potrzeba im tyle - czy ktoś coś wie ?
Tu nie chodzi o jakiś wielki zarobek, ale co z tym robić ?? :)
Tu nie chodzi o jakiś wielki zarobek, ale co z tym robić ?? :)
no więc wygląda to tak, że mają taką kanapkę do spania jedno-osobową z oparciem i skrzynią,posiedzieć na spokojnie można jak na kanapie, jak cię interesuje, tylko nie od ręki a jak się przeprowadzą,za parę tygodni max - jak cię interesuje, daj mi numer telefonu i maila, poproszę by ktoś zrobił zdjęcia, wyśle Ci a ty podasz swoją cenę:) to moja sentymentalna kanapka :D nawet nie wiedziałam, ze ona też "na odstrzał".
Madness is the gift, that has been given to me!!
Komis działa ale nie zawsze wywiązuje sie z umowy. Zakupiłam zabawke ktora miała byc kompletna ale w domu okazało sie ze brakuje czesci. Nie mogłam od razu pojechac i zwrocic jej gdyz miałam akurat chore dziecko i nie miałam juz z kim go zostawic. Po napisaniu meila z prosba o wyjasnienie otrzymałam odpowiedz ze Pani sprawdzi ... jednak nie otrzymałam zadnej wiecej odpowiedzi chociaz pisałam jeszcze kilkakrotnie. Przykre....