Widok

Komis Rumia

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny.
To żadna reklama gdyby któś zwrócił mi uwagę. Nie jestem tewż w żaden sposób powiązana z Paniami które prowadzą ten komis ale muszę powiedzieć Wam że taki jest.

Ja jestem zachwycona podejściem, wyborem, możliwością zamówienia róznych produktów z niemiec- chemia, kosmetyki dla dzieci...

Pytałam o wózek bliuźniaczy z możliwością montażu fotelików obok siebie. Tego samego dnia na ich stronie w zakładce "poszukujemy" pojawiło się zapytanie o taki wózek :)

Nie wiem która z Pan tam siedzi- tzn jak ma na imię- ale przemiła osoba, nie wciskająca na siłę, kompetentna...

Od koleżanki która tam zdaje ciuszki na sprzedaż wiem że rozliczają sie w terminie i bezproblemowo.

Komis jest w Rumi na ul. Kosynierów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja często robię tam zakupy i też baaardzo polecam. Bardzo przystępne ceny, towar w dobrym stanie i miła obsługa :)
Dziękuję za ciepłe słowa:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a orientujecie się czy tam można zostawić np wózek do sprzedania? i jakie prowizje pobierają?
image
Wszelkie informacje dostępne są na stronce komisu www.ko-mis.pl :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
gdzie dokladnie miesci sie ten komis?
Naprzeciwko starego Admirała na ul. Kosynierów.
Po schodkach do góry.
aha wiem, dzieki:-)
A nie ma za co:)

Byłam z teściową- to ja od tego wózka dla bliźniaków-
Pozdrawiam :)
tak, tak, ja już też się dzis chwaliłam, ze reklamę Pani robimy. Ale naprawdę warto sie tam wybrać :)
Takich klientek życzę wszystkim:) a sobie najwięcej:)
Pamiętam:)..w środę powinnam znać cenę nowego wózka z fotelikami o którym rozmawiałyśmy:)
O kurcze dzięki za info :D Polecę tam jak będę w Rumi, bo mam blisko :D
Witam

Wszelkie informacje dotyczące wózka będą dostępne dopiero w styczniu , zmiana cenników itp.

pozdrawiam:)
A dziękuję :)
Witam wszystkich :)

Początkiem października KOMIŚ będzie miał nową lokalizację, na ulicę filtrową oczywiście pozostajemy w Rumi:)
Dokładny termin, adres i mapka dostępne będą wkrótce na stronce komisu ...http://www.ko-mis.pl

pozdrawiam i zapraszam

Ewa
buuuuuuuuuuuuuu :( No to juz dla mnie daleko będzie... Szkoda :)
Będę kusiła:)..lokal będzie większy więc i wybór będzie większy:)jest sporo miejsc parkingowych, zaraz obok piękny park więc spacer z maleństwem jak najbardziej wskazany:)autobus R i J zatrzymuje sie pod samym komisiem:)...serdecznie pozdrawiam :)
super bede miala blisko:-)
hej
wie ktoś dla czego strona komisu nie dział?
image
[rl=http://slub-wesele.pl/]image[/url]
Nie działała bo było włamanie i wgrali mi wirusa , musiałam stworzyć ją od nowa ... już działa od jakiegoś czasu :) A ja zapraszam do "komisia" pozdrawiam Ewa

www.ko-mis.pl
A czy ktoś z was zna jakieś komisy meblowe ? znaczy aby tam wstawić meble - moi rodzice przeprowadzają się i mają za dużo mebli i chcieliby część sprzedać bo są w dobrym stanie, a teraz mają z dwóch mieszkań i nie potrzeba im tyle - czy ktoś coś wie ?

Tu nie chodzi o jakiś wielki zarobek, ale co z tym robić ?? :)
enemens a rodzice maja moze jakieś łózko,sowe,naroznik na sprzedaz?
wiesz co, jedna sofkę ja zamówilam ale wiem ze ma wiecej, zaraz zadzownie i spytam ;)
Madness is the gift, that has been given to me!!
Ok :)))
no więc wygląda to tak, że mają taką kanapkę do spania jedno-osobową z oparciem i skrzynią,posiedzieć na spokojnie można jak na kanapie, jak cię interesuje, tylko nie od ręki a jak się przeprowadzą,za parę tygodni max - jak cię interesuje, daj mi numer telefonu i maila, poproszę by ktoś zrobił zdjęcia, wyśle Ci a ty podasz swoją cenę:) to moja sentymentalna kanapka :D nawet nie wiedziałam, ze ona też "na odstrzał".
O kurczaki szukam czegoś większego,dwuosobowe no szkoda ;(
no dwuosobową i rogówkę już załatwiłam sobie do norwegii ;P no ale jak widzisz warto pytać :)

na pewno umieszcze meble w dziale sprzedam jak bedzie już po przeprowadzce ;)
Komis " Komiś " cały czas funkcjonuje :) to już prawie 5 lat
zapraszam na facebooka i pozdrawiam

https://www.facebook.com/komisdzieciecy
Komis działa ale nie zawsze wywiązuje sie z umowy. Zakupiłam zabawke ktora miała byc kompletna ale w domu okazało sie ze brakuje czesci. Nie mogłam od razu pojechac i zwrocic jej gdyz miałam akurat chore dziecko i nie miałam juz z kim go zostawic. Po napisaniu meila z prosba o wyjasnienie otrzymałam odpowiedz ze Pani sprawdzi ... jednak nie otrzymałam zadnej wiecej odpowiedzi chociaz pisałam jeszcze kilkakrotnie. Przykre....

Inne tematy z forum Rumia

nnt. budowa domu czy kupno małego mieszkanka? (138 odpowiedzi)

Dziewczyny zwracam się z tym pytaniem do Was bo naprawdę już nie wiemy z T co zrobic.... mamy...

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (14 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...

Vela Park Rumia Loker (20 odpowiedzi)

Czy zakupił ktoś z Was tam mieszkanie?

do góry