Widok

Komisy dzieciecce - gdzie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy mozecie mi podac namiary na komisy dzieciece w Gdyni, Gdańsku, Sopocie - tam gdzie sa wozki? Moze macie? I tel:) Ja szukam w necie i zdurnialam... albo szukac nie umiem... polowa nieaktualna, a reszta niewiadomo co... pare znalazlam:(
Pliska
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jakis duzy komis sie reklamowal na Pogorzu, tam gdzie sa te nowe domy. Nie bylam tam, ale reklamy widzialam i wozkow mieli duzo.
Wiesz co , u mnie na morenie jest komis dziecięcy. Ostatnio odbierałam pieniążki za kurtkę i jakieś wózki tam widziałam...numer z umowy 502 75 27 37
a sluchajcie jak to dziala? jak ktos da wozek to oni daja mu kase odrazu czy zaliczke tylko czy jak? chodzi o to ze ja chce podzownic w sprawie tego mojego ukradzionego wozka:( dzownie i nigdzie nie maja, wykonalam pare tel. w rumii tylko dwa: ale niebieski i zloty, to nie moj:(
mamusiaSynusia tam juz dzwonilam. A tam na POgorze nie moge tel znalesc w necie, tylko jakies ciucholandy mi wyskakuja:(
na Osowej jest z wózkami nazywa się PUCIO i wiem, że ma swoją stronę w necie

do Pucia dzwonilam, bardzo mila obsluga nawet przez tel:)
Pieniędzy nie dostajesz od razu, tylko rzecz zostawiasz a po sprzedaży idziesz z umową po pieniążki...komis nalicza sobie 30% prowizji więc jak wycenisz na 100zł to cena za daną rzecz w komisie wynosi 130zł...
...mogli sprzedać wózek na rynku...
eh... ja na rynki mam daleko, a w gdyni takowych nie ma... juz chyba nie zobacze mojego quinny:( buuuuuuuu:(
Przegladalas ogloszenia? Na Trojmiasto, Anonsach, Gratce i Allegro? Moze ktos w necie probuje sprzedac. Wiadomo, mozna nie trafic na moment wystawienia ogloszenia, ale warto sprawdzac co jakis czas.
kasiaczek ja sprzedaje Quinny w ślicznym kolorku OCEAN stan idealny.Cena do negocjacji więc możemy sie dogadać ;)

http://forum.trojmiasto.pl/SPRZEDAM-WOZEK-QUINNY-STAN-IDEALNY-GONDOLASPACEROWKAFOTELIK-MAXI-COSI-I-DODATKI-t189213,1,16.html
Kitty gdybys miala chetna na wozek,a fotelik by zostal,to pamietaj o Natalii-pisala do Ciebie w tej sprawie, to moja kuzynka ;)
Dobrze dobrze Kasiu będe pamiętać :))
Na pogórzu już nie ma, zlikwidowali juz dosyć dawno temu, teraz jest sklep meblowy.
Kilka miesiecy otwarty jest nowy komis na Morskiej, Hipcio sie bodajże nazywa
a moze w TYGRYSKU cos ktos znajdzie dla siebie ;)
zapraszam TANI nowy sklep z wozkami dzieciecymi.
sklep miesci sie na Przymorzu naprzeciwko atrium i cukierni magda, kolo rynku.
zapraszam
sopot kamienny potok,,2 min od skm,, jest- sklep-komis :)
TYGRYSEK CZYNNY JEST:
PN-PT 10-18 I SOB 10-14
hehe, widze ze watek dalej zyje;) Ja szukalam komisow bo szukalam mojego skradzionego wozka i chcialam podzwonic, ale juz znalazla mi go policja, takze z mojej str. to juz nieaktualne:)
jest w Rumi w Janowie http://www.ko-mis.pl/
KOmis misiaczek na swietokrzyskiej zaraz przy przystanku stronke tez maja
anna - założyłaś konto specjalnie żeby zachwalać ten komis??? po to też odkopujesz wszystkie stare wątki o komisach?
Polecam Komis misiaczek, duży wybór, fajne ciuszki i przystępne ceny

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry