Widok

Komisy dzieciecce - gdzie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy mozecie mi podac namiary na komisy dzieciece w Gdyni, Gdańsku, Sopocie - tam gdzie sa wozki? Moze macie? I tel:) Ja szukam w necie i zdurnialam... albo szukac nie umiem... polowa nieaktualna, a reszta niewiadomo co... pare znalazlam:(
Pliska
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Komis misiaczek, duży wybór, fajne ciuszki i przystępne ceny
anna - założyłaś konto specjalnie żeby zachwalać ten komis??? po to też odkopujesz wszystkie stare wątki o komisach?
KOmis misiaczek na swietokrzyskiej zaraz przy przystanku stronke tez maja
jest w Rumi w Janowie http://www.ko-mis.pl/
hehe, widze ze watek dalej zyje;) Ja szukalam komisow bo szukalam mojego skradzionego wozka i chcialam podzwonic, ale juz znalazla mi go policja, takze z mojej str. to juz nieaktualne:)
TYGRYSEK CZYNNY JEST:
PN-PT 10-18 I SOB 10-14
sopot kamienny potok,,2 min od skm,, jest- sklep-komis :)
a moze w TYGRYSKU cos ktos znajdzie dla siebie ;)
zapraszam TANI nowy sklep z wozkami dzieciecymi.
sklep miesci sie na Przymorzu naprzeciwko atrium i cukierni magda, kolo rynku.
zapraszam
Na pogórzu już nie ma, zlikwidowali juz dosyć dawno temu, teraz jest sklep meblowy.
Kilka miesiecy otwarty jest nowy komis na Morskiej, Hipcio sie bodajże nazywa
Dobrze dobrze Kasiu będe pamiętać :))
Kitty gdybys miala chetna na wozek,a fotelik by zostal,to pamietaj o Natalii-pisala do Ciebie w tej sprawie, to moja kuzynka ;)
kasiaczek ja sprzedaje Quinny w ślicznym kolorku OCEAN stan idealny.Cena do negocjacji więc możemy sie dogadać ;)

http://forum.trojmiasto.pl/SPRZEDAM-WOZEK-QUINNY-STAN-IDEALNY-GONDOLASPACEROWKAFOTELIK-MAXI-COSI-I-DODATKI-t189213,1,16.html
Przegladalas ogloszenia? Na Trojmiasto, Anonsach, Gratce i Allegro? Moze ktos w necie probuje sprzedac. Wiadomo, mozna nie trafic na moment wystawienia ogloszenia, ale warto sprawdzac co jakis czas.
eh... ja na rynki mam daleko, a w gdyni takowych nie ma... juz chyba nie zobacze mojego quinny:( buuuuuuuu:(
...mogli sprzedać wózek na rynku...
Pieniędzy nie dostajesz od razu, tylko rzecz zostawiasz a po sprzedaży idziesz z umową po pieniążki...komis nalicza sobie 30% prowizji więc jak wycenisz na 100zł to cena za daną rzecz w komisie wynosi 130zł...
do Pucia dzwonilam, bardzo mila obsluga nawet przez tel:)
na Osowej jest z wózkami nazywa się PUCIO i wiem, że ma swoją stronę w necie

mamusiaSynusia tam juz dzwonilam. A tam na POgorze nie moge tel znalesc w necie, tylko jakies ciucholandy mi wyskakuja:(
a sluchajcie jak to dziala? jak ktos da wozek to oni daja mu kase odrazu czy zaliczke tylko czy jak? chodzi o to ze ja chce podzownic w sprawie tego mojego ukradzionego wozka:( dzownie i nigdzie nie maja, wykonalam pare tel. w rumii tylko dwa: ale niebieski i zloty, to nie moj:(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry