Widok

Komunia prezent dla Księdza

Nie uważacie, że wybranie prezentu przez księdza naszej parafi za ponad 7 tyś to przesada ?
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 3

7 tysięcy to faktycznie spora kwota. U nas w parafii niedawno odbyła się I Komunia Święta, jednak mieliśmy wolą rękę co do wyboru prezentu. Zdecydowaliśmy się na zakup nowego krzyża ołtarzowego w sklepie liturgicznym https://sklep-coelum.pl/. I rodzice i ksiądz zadowolony :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na Pana to trzeba zasłużyć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Całe sld, (po) tologia i reszta lewicy.
Zachłanność tych z (po) tologi też nie zna granic. Ostatnio to zegarmistrz nowak.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kupcie mu Mercedesa - a jak jak szaleć i zastawiać się to z klasą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Normalny ksiądz to oksymoron.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przesada to mało powiedziane. 7000 to naprawdę dużo. U nas rodzice zrzucili się na skromny prezent https://suprizo.pl/podziekowania-dla-ksiedza-p597 w formie podziękowań. Ksiądz normalny i sam się zdziwił, że w ogóle coś dostał.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludzki pan ksiądz, łaskawie zegarek przyjął. Szanuję.

Masakra! U nas zegarek najtańszy xonix kupiliśmy i ksiądz miał łzy w oczach. Takich księży się ceni, a nie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Stary wikary od pewnego "glosnego "czasu został rezydentem w parafi, a czemu nasz ksiądz proboszcz wczoraj na 12 nie czytał listu o profili od biskupow
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jest tylko jeden wikary i raczej normalnie chodzi i mowi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jedź na mszę do chwaszczyna... gdzie ksiądz z tacy nie zgarnia 8k a jakieś 30k!

który to wikary?

a wikary chodzi jak panienka, mówi jak baba trzeba być chyba ślepym by nie zauważyć.

Tak jest, ale przynajmniej piszemy Polacy z wielkiej litery
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

No widać że z was sami patrioci. Ciekawe ile znacie zwrotek hymnu i ile znacie z naszej historii. Każdy z was jest dumnym polakiem, który pewnie nie wiele wie o naszym kraju.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Może twoje państwo jest katolickie, moje nie jest. I moje nazywa się Polska.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polska na szczęście nie jest państwem katolickim a świeckim. A z PiS i pedofilami w sukienkach zrobimy niedługo porządek. Dla pierwszych trybunał stanu, dla drugich sądy i więzienie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tylko że nasze państwo jest katolickie i wszystko w naszym kraju łączy się z religią. Czyli jak masz aż tak wielki ból d*py to idź do kraju gdzie nie wyznają naszej religii. A to że jest kilka ludzi we władzy katolickiej którzy nie są nadto "ogarnięci" to nie poradzimy. Kolejna sprawa to mów z szacunkiem do ludzi, chyba że twój poziom jest tak niski jak mi się wydaje to jednak nie ma to większego znaczenia. A na koniec, jeśli ci się to nie podoba to idź kandydować do sejmu, utwórz własną partię, zrób coś, bo płakaniem na forum to nic nie zdziałasz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11

Bo to mój kraj, a nie kościoła i jak coś mi nie pasuje to zmieniam, a nie zostawiam na pastwę grubasów w czarnych sukienkach
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

do góry