Widok

Komunijny problem :)

Dziewczyny,
Potrzebuję porady w sprawie prezentów na komunię. Idziemy na dwa przyjęcia : do kuzynki i mojego chrześniaka.
Przy czym tak, dla dziewczynki hm... wszystko wchodzi w grę a dla chłopca - zabawki, niecodzienne atrakcje (takie jak np. wyjście do Loppy's World).
Z góry serdecznie dziękuję za każdą podpowiedź, pomysł :)

ps. z pewnych względów kaska w kopercie nie wchodzi w grę...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
chłopcy przeważnie lubią różne gadżety elektroniczne, więc możesz poszukać w różnych sklepach internetowych pochylających się nad tą "okazją", np. http://komunia.mobile2.pl/, albo innych tego typu i na pewno coś ciekawego znajdziesz. My sobie w każdym razie coś dla siebie tam znaleźliśmy (tablecik :-)) A myślę, że i dla dziewczynki da się tam coś znaleźć ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bo zegarki już niemodne... :)
>>>>> RZUCAM PALENIE >>>>> UCZĘ SIĘ FOTOGRAFII >>>>> WYCHODZĘ ZA MĄŻ >>>>>

image
Osobiście lubię prezenty niematerialne i uważam, że na taką uroczystość również pasują. Przeważnie w przygotowanie takiego prezentu trzeba włożyć więcej wysiłku i pokombinować co by sprawiło radość osobie, która ma być obdarowana.

Możliwości są nieograniczone, można łączyć atrakcje w całe programy, np. połączyć kino, teatr, park linowy, czy gokarty z wycieczką do innego miasta, zwiedzaniem.

Można też wybrać się na kilka dni do Tropikalnej Wyspy:
http://www.tropical-islands.de/pl/goscie.html
albo nawet do Legolandu, czy Disneylandu...

By nie iść z "pustymi rękami" można przygotować imienne zaproszenie ze zdjęciami, opisem atrakcji, itp., dołączyć folder reklamowy....

Takie prezenty dają przeważnie niesamowite wspomnienia, a te są bezcenne. :-)

O czym warto pamiętać podczas organizowania komunii swojego dziecka? Długo szukałam odpowiednich zaproszenia komunia święta w rozsądnej cenie i natrafiłam na ofertę sklepu internetowego FarroDesign, gdzie znajdziecie najróżniejsze zaproszenia na chrzest, komunie lub ślub.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry