Widok

Konar nie płonie

Jestem w około 10 letnim związku. Zauważyłam ( od około 1 roku wstecz) że mój facet nie ma pełnego wzwodu, unika też coraz częściej stosunków ( woli wypić piwo niż się bzykać) nawet się mu zdarzyło zasnąć podczas, już nie wiem co robić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pogadaj moze z nim a nie z nami na forum?

https://best-med.pl/powiekszanie-penisa-kwasem-hialuronowym/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przy jednej dziurze to kot z głodu zdechnie. W wasz związek wkradła się rutyna, po tylu latach pewnie nie ma już tej pikanterii u ciebie co na początku, polecam zadbać o siebie, zakupić seksowną bieliznę i spróbować jakoś urozmaicić pożycie, a nie szukać winy tylko u partnera.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zaczął płonąć czy zmieniło się coś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moj miał podobny problem.. na poczatku go zlewał ale postawiłam sprawe jasno.. albo cos z tym zrobic albo odchodze... troche mu to zajeło ale ostatcznie zdecydowal sie przyjmowac suplementy erectan :) są takie ktore przyjmuje sie regularnie np man long albo takie ktore masz tylko przed stosunkiem to są forte albo 400mg :) teraz ten konar płonie jak trzeba :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Myślę że sam bardzo długo dawał sobie radę, polecam porozmawiać z nim 1;1
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z pomocą w tym trudnym temacie przyjdzie Wam asortyment sklepu https://pewnylek.pl/ Zaglądając na tą stronę znajdziesz wiele sprawdzonych środków na potencję których skuteczność jest pewna. Są one starannie wyselekcjonowane i pochodzą z renomowanych firm. Ogromnym plusem jest również ich bardzo konkurencyjna cena.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Hydepark

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (4 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

gdzie warto studiowac (8 odpowiedzi)

Osoby szukające uczelni z przyjaznym podejściem powinny zainteresować się Uczelnią...

Kawa czy Herbata - rano (198 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry