Widok

Koncert Fulcrum & Tehace

Koncert Fulcrum & Tehace Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Koncert Fulcrum & Tehace, 4 listopada 2008 godz. 20:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

koncert

rewelacja..no to Fulcrum da czadu !!!

ekstra

wreszcie coś ciekawego w Kwadracie..rewelka

co za gówno

No dzieciaki brudasy, do boju dżyn dżyn dżyn, wyciągnięte swetry, za duże buty, tłuste włosy, długie kroki, przygarbione plecy.

hip hop

no tak, lepiej łazić w szerokich spodniach i sluchac tego co wszyscy.. masakra... jak uważasz ze to gówno to po co sie wypowiadasz!!!

inny klimat

pierwszy raz widze zeby taki koncert byl w Kwadratowej, ale moze i dobrze. Zawsze jakas odmiana, w sumie taka muzyka tez ma swoich fanów.

porażka

dla mnie oni są porażka.. co fajnego jest w darciu sie do mikrofonu, zeby to jakas melodia ciekawa byla, ale nic nawet strone internetowa maja kiepska.. porażka

ok

dla mnie to bez znaczenia, jezeli graja i chca sie rozwijac to jakies rozwiazanie, a nie krasc jak niektorzy bo nie maja zajecia.. ja jestem zaaaaa :)

spoko

Kwadratowa od kiedy pamietam organizowala rockowe wtorki i koncerty tego typu, W weekendy wiadomo zawsze byla dresiarnia:P Szkoda mi tylko tych ochroniarzy co na tych koncertach bardzo cierpią. A co do pana(i) " z glana skopana" Nie podoba sie to nie przychodz. Nie musisz nikogo obrazac przeciez

sprawiedliwy

Dla niektórych obrażanie to najlepszy sposób, aby się dowartościować... bo sami nie potrafią czegoś osiągnąć...

RE:PORAŻKA

Zgadzam się z harvardem nad stroną mogliby popracować, za banalna jest, ogólnie grają zaje.. muze, nawet mam ich kawałki ale co z tego, wchodząc na ich strone nic nie ma tam ciekawego... a szkoda...

heh

8 utworów = 15 min. ?! żartujecie chyba

..

a gdzie to wielkie show co mialo byc???

klapa

Dla mnie totalna klapa! Prawie godzinne opóźnienie, zero profesjonalnego podejscia, totalne olanie ludzi na samym początku, w sumie my tez ich olalismy na koniec, bo nie pomysleli ze jest srodek tygodnia i wszystkie tramwaje, skm nie bedą jezdziły już.. wiec wszyscy zaczeli wychodzic.. zero profeski!! Ale trzeba im przyznac ze grali bardzo dobrze i tylko oni tzn.fulcrum :P

Dla mnie rewelacja. Swietne oswietlenie, bas, dali czadu pod każdym względem.. nie zawiodłam się !!! Takiego koncertu brakowało kwadratowej.

dla mnie zawsze są super, w prawdzie w kwadratowej grali naprawdę rewelacja !!!

Inne tematy z forum Rozrywka

OKI na molo (5 odpowiedzi)

Best Day Ever w Gdyni. OKI ponownie organizuje darmowe wydarzenie dla fanów podczas Open'era. Tym...

Międzynarodowy Festiwal Teatrów Plenerowych i Ulicznych FETA 2026 (16 odpowiedzi)

Zapraszamy na Festiwal FETA 2026!XXVIII edycja Międzynarodowego Festiwalu Teatrów Plenerowych i...

Ultrace Poland (8 odpowiedzi)

Ultrace to unikalne na skalę światową wydarzenie motoryzacyjne, które stało się platformą łączącą...

do góry