Widok

Koncert Macieja Maleńczuka

Koncert Macieja Maleńczuka Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Koncert Macieja Maleńczuka, 20 września 2007 godz. 22:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

rewelacja

Jestem niezachwianym fanem Maćka...ide jak nic...idziemy :)

precz

Niech ten grajek idzie karmić swoją pychę gdzie indziej. Co z tego że ma niezły głos skoro sprzedaje się jak bajgle na krakowskim rynku. To już chyba disco polo?

dla mnie bomba

spoko koleś, fajne płytki nagrywa. Panie MaCku fajny chłopak z Pana . Prosze pozdrowić Pana Waglewskiego-też niezły talencior. Pozdrawiam.

godz. 22:00

później się nie dało?! :/

piątek - zgon w pracy:)))

może chociaz faktycznie pan maleńczuk wyjdzie na scenę o 22, to dawałoby nadzieję na bycie o północy w domu...:)

..i jeszcze jeden i jeszcze raz!

Szkoda,ze bede w Polsce dopiero 02.10;tak wypadl mi urlop...!
Ciekawe,czy p.Maciek wystapi...z gepardem na smyczy haha!Niemniej jednak licze na to,ze kiedys uda mi sie byc na koncercie MM solo!

super!

Kto lubi Maleńczuka nie zawiódł sie na tym koncercie. Kogo Maleńczuk drażni zapewne i tak by sie do niego nie przekonał...

Słuchałam Maleńczuka pierwszy raz na żywo i to co usłyszałam przerosło moje oczekiwania. Facet naprawde ma talent ;)Świetnie postawiony, męski głos. Ma dużą charyzme, doświadczenie zyciowe i włąsna ustawbilizowaną opinie. Nie bedzie zmienial sie ani gral pod publiczke. Jest zabawny, latwo nawiazuje kontakt z publika. Jesli znowu przyjedzie do 3miasta nie pozaluje pieniedzy na bilet ;) Szczegolnie spodobalo mi sie wykonanie "tango libido" i "jestem sam". polecam

malenczuk

malenczuk to skonczona dupa !!!!!!!!!!!!

Inne tematy z forum Rozrywka

Inside Seaside 2026 (12 odpowiedzi)

Po niesamowitej, trzeciej edycji Inside Seaside ruszamy ze sprzedażą biletów na 2026!Limitowana...

Bezpłatne badanie kręgosłupa dla osób aktywnych zawodowo (5 odpowiedzi)

Fundacja Innowacje dla Zdrowia realizuje projekt Mniej bólu, więcej ruchu plecy gotowe na...

Barcelona: Freddie Mercury 80th Birthday (6 odpowiedzi)

GALILEO, GALILEO! Mike Moran, współtwórca albumu Barcelona Freddiego Mercury'ego i Montserrat...

do góry