Widok

Konkubent się wymyka ;>

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mam problem. Mieszkam z konkubentem. Mamy dziecko. Jestesmy daleko od rodziny. Ja nie pracuje (zawodowo), on nas utrzymuje. Jedyna rodzina jest jego brat (kawaler).
Jakis czas temu synek (11 mcy) zachorowal. Konkubent laskawie zawiozl nas do lekarza, ale wracac musielismy sami. Ja z dzieckiem na rekach tramwajem i autobusem, bo on spieszyl sie do pracy (jest wlascicielem). Po ok tygodniu ja sie zarazilam. Przez tydzien ani razu mnie nie wyreczyl w niczym, zebym mogla nalykac sie prochow, zasnac i wyzdrowiec jak najszybciej. Dzis mija tydzien odkad choruję, a maly zaczal kaszlec. Ze mna jakby gorzej. Wczoraj konkubent mial miec "wolne". Wrocil z pracy o 17.30 (sklep zamyka o 14). Dzis ok. 12 (spal do 10) oznajmil ze o 13 wychodzi i bedzie malowal mieszkanie u brata (bo ten sie wyprowadza) zapytalam kto sie zajmie dzieckiem, a on ze jak dam kase na ekipe, to posiedzi. Powiedzialam, ze to nie moj problem. I tak poszedl. Wrocil, bo kupil mi syrop na kaszel. Wczesniej probowal mnie naprostowac tekstem: "myslalas, ze bedziemy miec dla siebie duzo czasu i na wszystko bedzie nas stac-czas sie obudzic". Ja juz nie reaguje na takie teksty. Wrocil o 17.30 a o 21 wyszedl z bratem na bilard i jeszcze nie wrocil.
Pociesza mnie mysl, ze nie mamy slubu i moge wrocic do rodzicow (300km stad). Czy warto sie z nim uzerac??
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Widać, że jesteś przez niego zraniona. Rani Cie to,że jest Ci ciężko, że on Cie nie rozumie, nie daje Ci wsparcia. Powinnaś z nim porozmawiać spokojnie, sprubować go zrozumieć, może on poprostu się przestraszył faktui że jest ojcem, może to dla niego tak trudne ze dlatego sie zdecydował uciekac od was, i moze sie boi tego że bedziesz miała do niego pretensje. faceci to straszne dzieciaki. Sprubuj z nim pogadać, spokojnie powiedz mu wszystko, co czujesz, to tak żeby przynajmniej zakonczyć waszą relacje w pokojowy sposób, odwaznie. Ja widze z opisów ze mimowszystko najlepszą decyzją było by go zostawić, chodzi tutaj przedewszystkim o twoje i dziecka zdrowie psychiczne, przez głupią decyzje albo tchurzostwo mozesz zmarnować całe zycie sobie i dziecku. A my ludzie jesteśmy o wiele silniejsi niż nam sie wydaje. Wiec napewno sobie poradzisz, i z czasem napewno spotkasz dojżałego mężczyzne który pokocha Ciebie i dziecko. Ratuj siebie samą, nie musisz tkwić w fatalnej sytuacji! nikt Cie do tego nie obliguje! Bardzo Ci współczuje i życze dużo siły wiary w siebie i szcześcia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani Żona siedzi obok i Martynę ogląda ale jednym okiem łypie ^^
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ejjjj noooo Halewicz odpada !!
Ahathta ja sie nie zgadzam !!
My kufa kopiemy - zakwasy - deszcz wilki jakieś - a On se imprezy urządza !! O nienienineieienin!!

samą Panią żonę Halewicza i owszem TAK ... jako że nie możemy jej pomijać tylko przez uciechy i rozpustwo męża ...

Bunkier kopałyśmy... Reszta rozrywek, jak nam zakwasy zejdą.

Na popcorn nie lecę, ale opis żony jest zachęcający. Jak sama przyjdzie, to ją bierzemy, Dejwi?
Gdzie jesteście Samiczki? o_O

Już się rozkręcała impreza, już kisiel tryskał spod stóp, mokre koszulki lepiły się do spoconych ciał, Halewicz popcorn przygotował...a tu cisza ^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Już jestem. Szpadel mam, kisiel mam, mokre podkoszulki też, Pani Żona bierze teraz kąpiel więc nie można jej przeszkadzać - ablucję trwają minimum dwie godziny ^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
w kazdym watku robisz z siebie glupiomadrego. jestes pajacem zwyklym i ch.j ci w d..e chamie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
ania_85 jakby spółka Adminowa czytała wsie watki od dechy do dechy ze zrozumieniem to by OBCY mieli konkurencje ... i to MEGA
hiihiih

No pięknie a na takie odbieganie od tematu admin pozwala.... ^^ obcy przjeeli kontrole nad niektorymi głowamii :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO z zona Halewicza to już będzie pełna kulturka ... niamii

Kisiel kupuje żona Halewicza.
Halewicz - z tym kisielem - zżarło mi KTO CO :)

KISIEL!!

Ty kupujesz kisiel !!

ZgrzewKIE wody złapcie przy okazji i mleko w proszku.
Halewicz weźźźźźźźźźźźźźźź też se kup i wal do Agathy ... bo co jak netu mieć nie bedziesz a PRAWDA Cie dopadnie

zanudzimy się w tej JAMIE

Projekcja, projekcja.
"~............................" bo TY znasz prawde

Agatha - jade po szpadel do Biedry i oczekuj nalotu forumek w ogrodzie

agatha zawsze wydawalas mi sie stuknieta .....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ogródek mam, poszukuję do spółki osób ze szpadelkami i bezprzewodowym netem.
już wstałam ... i otrzepałam się .... bo z krzesła spadłam ...

Agatha ... a Ty masz bunkier to wpadne ... :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry