Widok

Konsalnet - Biedronka

Widzę że proponują umowę o pracę po okresie próbnym ? Czy ktoś pracuje tam na umowie o pracę ? Kiedyś pracowałem i było to wręcz nie możliwe nawet po kilku latach pracy ? Chodzi o pracę pracownika ochrony w Lublewie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
kolega pracuje na zlecenie, ale nie pytałam się czy się coś zmieniło czy nie, bo mnie to nie interesowało. on jest zadowolony, mój mąż też był, a jeżeli oferują umowę o pracę to może w tej kwestii się coś zmieniło, wystarczyłoby, żeby ktoś się tym zainteresował. premie za ujęcia też dostają, może ktoś twierdzi, że różnie z tym bywa, bo myślał, że to są nie wiadomo jakie pieniądze :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 17
to co kolega pracuje i nie wiesz czy się coś zmieniło ? Ja mam kontakt z ludźmi którzy tam pracują i oni są zdziwieni że Konsalnet miałby dawać umowę o pracę , a co do premii za ujęcia to też z tym różnie bywa .
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to akurat prawda, że na zleceniach, ale kto wie, może się coś zmieniło
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 16
napisali w ogłoszeniu że dają umowę o pracę - a to ściema nikt z pracujących w ochronie biedronek nie dostał umowy o pracę wszyscy na zleceniach i to kilku !
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
mój mąż pracował, kolega pracuje nadal, nie wiem o co chodzi z tym ściemnianiem? kasa zawsze na czas, praca też nie trudna ani męcząca, stawka godzinowa jak na pracownika ochrony też możliwa więc o co chodzi jeżeli można wiedzieć?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 17
ściemniają jak tylko się da , kto pracował ten wie jak jest ! ja to zostawię bez komentarza.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry