Widok

Koronkowa Parasolka

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Widziałam takową na aukcji na allegro iedyś ktoś chyba takiego cuda do robienia zdjęć w plenerze szukał więc może się przyda.........
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78669867
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
też ją widziałam, cudna jest ale nie za 140 zł!! :C
Rzeczywiście droga, ale jakby np. zebrac się kilka osób które beda miały ślub w tym samym roku i zlozyć na nią po kilkanascie zł i wykorzystać na zdjęcia dla kazdej pary to nie byloby juz tak drogo (pzeciez po sesji się nie zniszczy), a potem np. umówic się z jakims fotografem który by ja odkupił............ byłby wilk syty i owaca cała.... :)

pomysł może i fajny, ale przecież my się w ogóle nie znamy. Zaufanie zaufaniem, ale jak któraś zniszcz zanim następne skorzystaja to zostaje kwasek. Nie musi specjalnie, ale przypadki chodza po ludziasz, a zwłaszcza po delikatnych koronkowych parasolkach:)

no dobra dziewczyny, powiedzmy że ja się piszę na wariant ze wspólną parasolką, czy jest ktoś wstępnie zainteresowany? mój głos w tej sprawie to na razie wstępna ewentualność, nic wiążącego, co wy na to?
o cholera, wycofuję się, przecież ona jest biała, to nie będzie mi pasowała, suknię mam w prawdzie z koronką, ale kolor cappucino, pozdrawiam
uups:)
do góry