Widok

Korzystanie z pasów piersiowych do pomiaru tętna w zimnie

Jakie są sposoby na zapewnienie przewodności pasów piersiowych podczas mroźnej i suchej zimy? W większości sezonów po prostu zwilżam elektrody wodą i to wystarczy. Zimą, kiedy jest sucho i zimno, a ja mam na sobie kilka warstw odzieży odprowadzającej wilgoć, nie mogę uzyskać dobrego odczytu tętna z mojego paska na klatkę piersiową Polar H9. Niedawno kupiłem elektrożel, myśląc, że to pomoże, ale zbyt wysechł podczas mojego biegu i okazał się niewystarczający do utrzymania przewodzenia paska. Czuję, że nie ma na to realnego sposobu i po prostu muszę przestać myśleć o moim HR i oprzeć się na wysiłku, ale zastanawiam się, czy ktoś miał z tym doświadczenie i ma rozwiązanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakie są sposoby na zapewnienie przewodności pasów piersiowych podczas mroźnej i suchej zimy? W większości sezonów po prostu zwilżam elektrody wodą i to wystarczy. Zimą, kiedy jest sucho i zimno, a ja mam na sobie kilka warstw odzieży odprowadzającej wilgoć, nie mogę uzyskać dobrego odczytu tętna z mojego paska na klatkę piersiową Polar H9. Niedawno kupiłem elektrożel, myśląc, że to pomoże, ale zbyt wysechł podczas mojego biegu i okazał się niewystarczający do utrzymania przewodzenia paska. Czuję, że nie ma na to realnego sposobu i po prostu muszę przestać myśleć o moim HR i oprzeć się na wysiłku, ale zastanawiam się, czy ktoś miał z tym doświadczenie i ma rozwiązanie https://1921681001.id/.

I got this,..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Sport

Dobre odżywki? Jakiej firmy? (48 odpowiedzi)

Witam. Chciałam kupić na prezent mężowi ale kompletnie się na tym nie znam. Mówił coś o...

odżywki dla sportówców aktywnych... (4 odpowiedzi)

odżywki dla sportówców aktywnych...i tych co dopiero zaczynają,zapraszam na konsultacje...

Nowy ulubiony serwis (3 odpowiedzi)

Nie sądziłem, że znajdę platformę, która tak bardzo przypadnie mi do gustu, ale...

do góry