Widok
Wiem. Ale żeby dostać pozwolenie ze swojej parafii muszę podać w jakiej chcę mieć. Więc najpierw muszę zaklepać sobie termin w jakimś kościółku a potem wziąć pozwolenie. Ponieważ mój kościół się buduje od 20 lat, nie podoba mi się bo nie jest wykończony tylko betonowy dlatego szukam innej parafii...
aniu, w bojanie napewno będzie ok. proboszcz jest naszym znajomym księdzem, był kiedyś wikarym w mojej parafii i jest fajnym gościem. to ks. mirosław burzan. także mamy w magnacie. nie planujemy mszy w bojanie tylko dlatego, że mamy zamiar zaprosic dużo gości tylko do kościoła, a w mojej rodzinnej parafii jest to dużo prościej organizacyjnie, w końcu nie wszyscy mają samochody. poza tym względy sentymentalne odgrywają tu bardzo dużą rolę. myślę, ze nie bedziesz miała zadnych problemów. pozdrawiam i cieszę sie, ze udało Ci się przełozyc termin:)
Mam zaklepany termin w Gwieździe Morza w Sopocie, ze względu na znajomych. No ale teraz się zastanawiam czy jednak nie Bojano. Ponieważ ja jestem z Gdańska i mam dużo gości przyjezdnych, więc prościej by było zabrać wszytskich do autokaru, bo pewnie będą tacy co będą chcieli samochód pod blokiem zostawić. I tak sobie myslę, że komu ze znajomych będzie zależało to do Bojana jakoś trafią:)
Wesele w Magnacie mam 08.09.2007
Wesele w Magnacie mam 08.09.2007
to może przyję na spacer dobaczyć jak wyglądasz:)
a wiesz ja wynajełam autokar bo z kościoła do sali było kawałek i wiesz ile osób jechało? aż 2 hahah
ubaw był po pachy nie wiem jak ci ludzie dojechali każy każdego jakoś wzioł jedni z ksiedzem jechali no jakoś tak wiec się zastanów
teraz do bojana autobus miejski jeździ 191 wiec jak komuś bedzie zależało to wydaje mi się ze dotrze
pozdrawiam
a wiesz ja wynajełam autokar bo z kościoła do sali było kawałek i wiesz ile osób jechało? aż 2 hahah
ubaw był po pachy nie wiem jak ci ludzie dojechali każy każdego jakoś wzioł jedni z ksiedzem jechali no jakoś tak wiec się zastanów
teraz do bojana autobus miejski jeździ 191 wiec jak komuś bedzie zależało to wydaje mi się ze dotrze
pozdrawiam