Widok
Wiem. Ale żeby dostać pozwolenie ze swojej parafii muszę podać w jakiej chcę mieć. Więc najpierw muszę zaklepać sobie termin w jakimś kościółku a potem wziąć pozwolenie. Ponieważ mój kościół się buduje od 20 lat, nie podoba mi się bo nie jest wykończony tylko betonowy dlatego szukam innej parafii...
aniu, w bojanie napewno będzie ok. proboszcz jest naszym znajomym księdzem, był kiedyś wikarym w mojej parafii i jest fajnym gościem. to ks. mirosław burzan. także mamy w magnacie. nie planujemy mszy w bojanie tylko dlatego, że mamy zamiar zaprosic dużo gości tylko do kościoła, a w mojej rodzinnej parafii jest to dużo prościej organizacyjnie, w końcu nie wszyscy mają samochody. poza tym względy sentymentalne odgrywają tu bardzo dużą rolę. myślę, ze nie bedziesz miała zadnych problemów. pozdrawiam i cieszę sie, ze udało Ci się przełozyc termin:)
Mam zaklepany termin w Gwieździe Morza w Sopocie, ze względu na znajomych. No ale teraz się zastanawiam czy jednak nie Bojano. Ponieważ ja jestem z Gdańska i mam dużo gości przyjezdnych, więc prościej by było zabrać wszytskich do autokaru, bo pewnie będą tacy co będą chcieli samochód pod blokiem zostawić. I tak sobie myslę, że komu ze znajomych będzie zależało to do Bojana jakoś trafią:)
Wesele w Magnacie mam 08.09.2007
Wesele w Magnacie mam 08.09.2007
to może przyję na spacer dobaczyć jak wyglądasz:)
a wiesz ja wynajełam autokar bo z kościoła do sali było kawałek i wiesz ile osób jechało? aż 2 hahah
ubaw był po pachy nie wiem jak ci ludzie dojechali każy każdego jakoś wzioł jedni z ksiedzem jechali no jakoś tak wiec się zastanów
teraz do bojana autobus miejski jeździ 191 wiec jak komuś bedzie zależało to wydaje mi się ze dotrze
pozdrawiam
a wiesz ja wynajełam autokar bo z kościoła do sali było kawałek i wiesz ile osób jechało? aż 2 hahah
ubaw był po pachy nie wiem jak ci ludzie dojechali każy każdego jakoś wzioł jedni z ksiedzem jechali no jakoś tak wiec się zastanów
teraz do bojana autobus miejski jeździ 191 wiec jak komuś bedzie zależało to wydaje mi się ze dotrze
pozdrawiam
ja wiem tylko że u nas tak śmiesznie wyszło
ja miałam ślub 7.10.2006:)
a mieszkam jakieś 100m od magnata:)
i się zastanawiam jak tam jest co weekend widzę tam śluby wiec chyba jest to fajne miejsce, a poza ślubami widzaiłam że ludzie orgamnizuja jakieś zjazdy sylwestry andrzejki
jak coś tam się nowego Ci wyklaruje to pisz:)
pozdrawiam
ja miałam ślub 7.10.2006:)
a mieszkam jakieś 100m od magnata:)
i się zastanawiam jak tam jest co weekend widzę tam śluby wiec chyba jest to fajne miejsce, a poza ślubami widzaiłam że ludzie orgamnizuja jakieś zjazdy sylwestry andrzejki
jak coś tam się nowego Ci wyklaruje to pisz:)
pozdrawiam