Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
za głośno!! wątek zamknięty Prosze wylaczcie ten hejnal i dajcie mi wypoczac. Tylko tyle.
~Cichy jarosz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 maja 2018

Rekolekcje wielkanocne Ksiądz Krzysztof wątek zamknięty Bóg zapłać Księdzu Krzysztofowi za wspaniałe rozważania rekolekcyjne,jestem...
~Teresa Grande
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 marca 2017

Bóg zaplać dla ks. Jarka za piękną spowiedź. wątek zamknięty Bardzo przyjazny kościół i kapłani. Szczególne podziękowania dla ks. Jarka za...
~Asia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 marca 2017

Zbyt głośne dzwony i głośny hejnał, kościół Sopot ul. Kujawska 50/52 wątek zamknięty Mieszkam niedaleko kościoła i ciągłe budzenie przez dzwony jest bardzo...
~niewyspany parafianin
4

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 maja 2015

Msza dla młodych godzina 19.30 wątek zamknięty Polecam niedzielną msze o godzinie 19.30. Jestem młodą osobą i często...
~Alli
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 lutego 2016

Msza z udziałem dzieci nie dla dzieci wątek zamknięty Poszłam ze swoimi dziećmi na mszę dla dzieci. Niestety, ani jednego zdania...
~xx
2

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 8 stycznia 2015

spokoj i Duch Bozy wątek zamknięty Wyjątkowa Świątynia, gdzie msze i kazania zawsze poruszają. Gdzie odnajduje...
~s
-

dodano: 1 marca 2015

cudowna parafia wątek zamknięty na prawdę fajnie prowadzona parafia, księża są blisko ludzi - oddani i serdeczni
~katoliczka
2

dodano: 27 czerwca 2013

Ślub Sopot Zesłania Ducha miłe wspomnienia wątek zamknięty Szukaliśmy z mężem pięknego kościoła na ślub (wiadomo - zdjęcia, atmosfera),...
martu
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2012

Re:Parafianin wątek zamknięty Może i ten samozwańczy fotograf robi trochę "zamieszania", ale robi to...
~parafianin
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 4 lipca 2011

Najładniejszy jest tam widok... wątek zamknięty z jednej strony las, a z drugiej strony taras z widokiem na morze i pływające...
~katie
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 28 lipca 2012

Piękny Kościół wątek zamknięty Jestem mieszkańcem Sopotu (od 1,5 roku) z okolicy centrum. Kościół Ks....
~Marek G., Gdańsk / Sopot
1

dodano: 12 czerwca 2010

PARAFIANIN wątek zamknięty Jeśli chodzi o parafię to podzielam glosy poprzedników. Jedno mi w naszej...
~Parafianin
2

dodano: 27 lutego 2011

blk - opinia wątek zamknięty dziękuję...
~blk
-

dodano: 11 września 2011

Parafianka z Brodwina - opinia wątek zamknięty Piękny kościół w pięknym miejscu.Mamy szczęście, że to nasz kościół....
~Parafianka z Brodwina
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 10 listopada 2009

W tym miejscu czuć ducha. wątek zamknięty Kościół położony w lesie, przez oszklony dach wdziera się widok starych...
~protetyk
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 8 listopada 2009

Najlepsza parafia z jaką miałam styczność wątek zamknięty Dzięki księżą misjonarzom czuje się bliską obecność Boga i to jest...
~marta
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 21 sierpnia 2009

parafianka - opinia wątek zamknięty Najladniejszy Kosciol w najblizszej okolicy . Duszpasterze wspaniale...
~parafianka
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 27 maja 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
32

18

wątków

do góry