Widok

Kościół-Wygoda Łączyńska

Wesele Temat dostępny też na forum:
Miała może któraś z Was ślub w kościele w Wygodzie Łączyńskiej na Kaszubach?
Zastanawiam się nad tym kościołem bo jest blisko sali którą wybrałam. Bardzo proszę o jakieś relacje: jak jest z ustrojeniem, własną oprawą mszy, czy proboszcz jest bezproblemowy itp ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Graliśmy trzykrotnie w tym przepięknym kościele na wzgórzu.Szczegóły najlepiej ustalić z Proboszczem.
image
image
przepiękny kościół przepiękna uroczysta msza św.Proboszcz nie robił żadnych problemów . Kościół dekorowaliśmy sami.
Miał ktoś może jeszcze ślub w tym kościele?? Jak wrażenia??
Kościół na pewno nie stoi na wzgórzu :) raczej w dolinie :) Proboszcz raczej nie robi problemów, kościół ładny. W tym roku wyremontowany został ołtarz, prezentuje się ładnie ale podejrzewam, że to początek remontów. W przyszłym pewnie będą odnawiać wnętrze więc warto o to zapytać bo to nic fajnego ślub wśród rusztowań.
mrofol dzięki za informację bo rzeczywiście teraz zakończono remont dachu i ołtarza głównego ale w przyszłym roku może być remont ścian wewnętrznych bocznych, ale jeszcze proboszcz nie wiem kiedy ;) ale będę się na bieżąco orientować. dzięki!
Oj, stoi na wzgórzu... a jednocześnie w dolinie. Wspaniały kościół, a Ks. Proboszcz - Boży Człowiek.

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry