Widok
Kościół w Bojanie
Dzisiaj rozmawialiśmy z proboszczem tego kościoła i mamy termin ślubu na 07.07.07 na godzinę 15.00 :) Czy któraś z was miała tam już ślub? Wiem, że jest tam pani która dekoruje kościół - ładnie? Macie może jakieś fotki?
Sale mamy w Bardo, dlatego wybrałam kościół w Bojanie. Z resztą bardzo podoba mi się w tym kościele. Ja jestem z Dąbrowy, ale nie chce ślubu w kościele Św. Trójcy bo nie lubię proboszcza a poza tym kościół też mi się nie podoba.
Rozmowa z proboszczem poszła zaskakująco dobrze, bardzo miło. Strasznie się bałam tej rozmowy, ale proboszcz jest bardzo miły. Nie robił nam kłopotów ze względu na to, że mój narzeczony jest prawosławny i objaśnił nam od razu jak będzie wyglądać cała ceremonia w tym przypadku.
P.S. Też słyszałam o tej pasterce i o przedstawieniu na 3 króli :) Chór dziecięcy też robi niesamowite wrażenie.
Rozmowa z proboszczem poszła zaskakująco dobrze, bardzo miło. Strasznie się bałam tej rozmowy, ale proboszcz jest bardzo miły. Nie robił nam kłopotów ze względu na to, że mój narzeczony jest prawosławny i objaśnił nam od razu jak będzie wyglądać cała ceremonia w tym przypadku.
P.S. Też słyszałam o tej pasterce i o przedstawieniu na 3 króli :) Chór dziecięcy też robi niesamowite wrażenie.
Nie. Dostaliśmy miesiąc na dowiezienie wszystkich papierów i na decyzję odnośnie zmiany wyznania, bo mój Alex musi zadecydować czy chce przejść na katolicyzm czy nie.
super! dziękuję bardzo... jak ktoś ma jeszcze jakieś fotki to proszę przesyłać :)
he he małe nieporozumienie ;)
Z bardo foteczki też chętnie bym zobaczyła. Bardzo też interesuje mnie przystrojenie w kościele. Chyba dostanę film ze ślubu mojej koleżanki koleżanki w tym kościele. Jak tylko zobaczę go od razu dam Ci znać jak to wszystko wyglądało bo z tego co pamiętam Ty też będziesz miała tam ślub. Ta kobieta co przystraja tam kościół podobno robi to rewelacyjnie. Koleżanka mówiła, że aż ciarki ją przechodziły z wrażenia.
Z bardo foteczki też chętnie bym zobaczyła. Bardzo też interesuje mnie przystrojenie w kościele. Chyba dostanę film ze ślubu mojej koleżanki koleżanki w tym kościele. Jak tylko zobaczę go od razu dam Ci znać jak to wszystko wyglądało bo z tego co pamiętam Ty też będziesz miała tam ślub. Ta kobieta co przystraja tam kościół podobno robi to rewelacyjnie. Koleżanka mówiła, że aż ciarki ją przechodziły z wrażenia.
jeszcze nie wiem... zaczęłam organizować ślub dopiero dzisiaj ;) dostaniemy kontakt do tej babki od proboszcza jak przywieziemy papiery. Do skrzypaczki i do chóru namiary też podobno wtedy dostaniemy.
Nie. Dopiero od wczoraj organizujemy wesele. Dostaliśmy wczoraj przez wielki przypadek termin 07.07.07 w Bardo i od tego się zaczęło (ślub planowaliśmy na wiosnę/lato 2008). Dzisiaj pojechaliśmy do proboszcza w Bojanie, a jutro albo jeszcze dzisiaj będziemy orientować się o której i kiedy są nauki. Na zorganizowanie wesela od podstaw mamy 3 miesiące... Damy radę? Jak myślicie?
Wow jaki ten kościół jest duży od środka...
mamy już termin ślubu w tym kościele, a ja jeszcze w środku nie byłam he he
w tą niedzielę jadę tam z moim paskudem na mszę rozejrzeć się troszkę. może uda nam się przemycić aparacik i po cichaczu zrobić parę fotek ;)
mamy już termin ślubu w tym kościele, a ja jeszcze w środku nie byłam he he
w tą niedzielę jadę tam z moim paskudem na mszę rozejrzeć się troszkę. może uda nam się przemycić aparacik i po cichaczu zrobić parę fotek ;)