Widok
moja rodzina ogólnie nie lubi się z nim od czasów uczęszczania na religię w IV klasie szkoły podstawowej gdy to budowała się kaplica na Dąbrowie i ksiądz zabierał dzieci do pomocy przy budowaniu kościoła- chłopcy po 3 cegły do noszenia, dziewczynki po 2... Mój tata nie wytrzymał i zrobił proboszczowi awanturę (zresztą uważam że słuszną). Dlatego też takie mam podejście do proboszcza, zresztą chyba nie tylko ja... Wiem że sporo osób na niego narzeka...
kościół na Dąbrowie, owszem w środku bardzo ładny, ale...
po pierwsze - ławki nie mają oparć,
po drugie z zewnątrz to on tylko ładnie wygląda na zjęciach albo z daleka, z bliska to nawet lepiej nie mówić...
no i po trzecie ... proboszcz... kto zna to wie, i tyle..
i mimo że oboje jesteśmy z tej parafii to na pewno ślubu w niej brać nie będziemy. Na szczęście wczoraj dostaliśmy już pisemne zezwolenie na ślub w innej parafii (choć nie obyło się bez złośliwości ze strony proboszcza).
po pierwsze - ławki nie mają oparć,
po drugie z zewnątrz to on tylko ładnie wygląda na zjęciach albo z daleka, z bliska to nawet lepiej nie mówić...
no i po trzecie ... proboszcz... kto zna to wie, i tyle..
i mimo że oboje jesteśmy z tej parafii to na pewno ślubu w niej brać nie będziemy. Na szczęście wczoraj dostaliśmy już pisemne zezwolenie na ślub w innej parafii (choć nie obyło się bez złośliwości ze strony proboszcza).
ivet dokladnie sw jozefa na grabowku przy estakadzie
fajnei ze ko0mus sie podoba ja chcialam najpierw na siwteojanskiej w tym malym kosciolku ale pozniej pomyslalam ze chce w swoim kosciele bo jakos tak lepiej bede sie czula bo juz go znam jest prosty ale tez ma swoj urok poza tym jest tu bardzo fajny mlody ksiadz, ktory bedzie udzielal nam slubu a to tez wazne :)pozdrawiam a wy tez macie tam slub kiedy ??
fajnei ze ko0mus sie podoba ja chcialam najpierw na siwteojanskiej w tym malym kosciolku ale pozniej pomyslalam ze chce w swoim kosciele bo jakos tak lepiej bede sie czula bo juz go znam jest prosty ale tez ma swoj urok poza tym jest tu bardzo fajny mlody ksiadz, ktory bedzie udzielal nam slubu a to tez wazne :)pozdrawiam a wy tez macie tam slub kiedy ??