Widok
Witam, moja przyjaciółka polecała mi swoją kosmetyczkę, która wymalowała ją na ślub- wyglądała przepięknie. Też się do niej zapisałam przed moim ślubem ;)
To salon kosmetyczny i fryzjerski na rynku (wchodzi się tam po schodkach na piętro, obok jest sklep z artykułami gospodarstwa domowego).
pozdrawiam!
To salon kosmetyczny i fryzjerski na rynku (wchodzi się tam po schodkach na piętro, obok jest sklep z artykułami gospodarstwa domowego).
pozdrawiam!
Ja makijaż permanentny robiłam w gabinecie JoKo w Starogardzie Gdańskim. To mój sprawdzony salon, robiłam u nich nie tylko makijaż ale także korzystam z zabiegów spa oraz masaży. Gabinet jest ładnie wyposażony, personel bardzo miły i profesjonalny, dzięki czemu zawsze czuję się u nich komfortowo, a po każdym zabiegu wychodzę w pełni zrelaksowana.
Polecam gabinet JoKo. Jest przy ul. Kościuszki w Starogardzie - bardzo dobra lokalizacja. Ale co ważniejsze robią tam świetny makijaż trwały. Miałam robiony miesiąc temu i jestem bardzo zadowolona. Ponad to można tam też skorzystać z różnego typu zabiegów z zakresu kosmetyki estetycznej - profesjonalnie i w dobrej cenie.