Widok

Kosmetyczka starogard gdanski

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam jakiejs fajnej kosmetyczki w STG na slub zeby zrobila mi makijaz chetnie poslucham opini:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam super kosmetyczką, którą z czystym sumieniem mogę ci polecić. To Małgosia Falgowska. Ma swój gabinet na Przylesiu. To tel do niej 508836846

image
image
[b]Lista 2009 - http://buninka.dobrynet.pl/sluby2009.php[/b]
Witam, moja przyjaciółka polecała mi swoją kosmetyczkę, która wymalowała ją na ślub- wyglądała przepięknie. Też się do niej zapisałam przed moim ślubem ;)

To salon kosmetyczny i fryzjerski na rynku (wchodzi się tam po schodkach na piętro, obok jest sklep z artykułami gospodarstwa domowego).

pozdrawiam!

A makijaż permanenty gdzie najlepiej wykonać w STG? Macie jakieś namiary?

Ja makijaż permanentny robiłam w gabinecie JoKo w Starogardzie Gdańskim. To mój sprawdzony salon, robiłam u nich nie tylko makijaż ale także korzystam z zabiegów spa oraz masaży. Gabinet jest ładnie wyposażony, personel bardzo miły i profesjonalny, dzięki czemu zawsze czuję się u nich komfortowo, a po każdym zabiegu wychodzę w pełni zrelaksowana.

tylko i wyłącznie Monika Labuda Dom Urody Polecam sama robiłam

Polecam gabinet JoKo. Jest przy ul. Kościuszki w Starogardzie - bardzo dobra lokalizacja. Ale co ważniejsze robią tam świetny makijaż trwały. Miałam robiony miesiąc temu i jestem bardzo zadowolona. Ponad to można tam też skorzystać z różnego typu zabiegów z zakresu kosmetyki estetycznej - profesjonalnie i w dobrej cenie.

Inne tematy z forum Wesele

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

do góry