Widok
Kosmetyczka!!
no dziewczyny i chłopacy ;) kogo możecie polecić?? :)
chętnie we Wrzeszczu, albo na Przymorzu ;) no ale w końcu buzie człowiek ma jedną to i do Głównego dojadę ;)
Jakiś czas temu chwalono tutaj jakąś kosmetyczkę koło św Mikołaja w Gdańsku tylko nie pamiętam nazwy :)
muszę się w końcu wziąć za swoją twarz :)
chętnie we Wrzeszczu, albo na Przymorzu ;) no ale w końcu buzie człowiek ma jedną to i do Głównego dojadę ;)
Jakiś czas temu chwalono tutaj jakąś kosmetyczkę koło św Mikołaja w Gdańsku tylko nie pamiętam nazwy :)
muszę się w końcu wziąć za swoją twarz :)
a ja moge podac namiary na kosmetyke paznokci - czyli wszelkie manicur'y jednoczesnie fryzjerstwo i wizaż ;) dziewczyna dojezdza do domu (a mieszka na przymorzu czy jakos tak) zainteresowanych prosze o maila ;)
pozdrawiam!!
ps - moj mezczyzna wlasnie zdal LEP i zostal juz oficjalnie lekarzem (prawo wykonywania zawodu!!! ) hurrrra!!
pozdrawiam!!
ps - moj mezczyzna wlasnie zdal LEP i zostal juz oficjalnie lekarzem (prawo wykonywania zawodu!!! ) hurrrra!!
witaj mysia no ja nie mam problemów z cerą więc nie pytałam o kosmetyki do cery problemowej, ale myśle, że Pani Ci powinna doradzić, jeśli chodzi o ceny to ja zapłaciłam za oczyszczanie ( z którego do końca nie jestem zadowolona) + maseczka + masaż + pielęgnacja 115 zł atmosfera bardzo miła przytulnie i relaksacja na maksa :)