Widok

Kostka na ul. Chylońskiej na odcinku od ul. Północnej do ul. Kcyńskiej

Motoryzacja Chylonia Temat dostępny też na forum:
Kto wymyślił ten beznadziejny i tandetny patent ? Kostka na prawo skręcie na przejazd to jeszcze rozumiem bo tam się tylko stoi i czeka na otwarcie szlabanu ale na normalnym pasie gdzie samochody jeżdżą ponad 50 km/h? Teraz trzeba tam zwalniać do 30 km/h żeby sobie zawieszenia nie niszczyć. Debilizm czy oszczędność ? albo jedno i drugie. Szkoda słów. Naprawdę tak ciężko było wylać trochę asfaltu na ten odcinek?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
mnie również to dziwi. Jezdze tą droga conajmniej 2 razy dziennie i szlak mnie trafia jak trzesie w środku. Auto chyba musi miec przymocowane skrzydla by bez problemu przelecieć ten kawalek drogi.

Mam nadzieje ze ktoś się tym zajmie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ponad 50km/h??? to chyba jakieś inne przepisy znasz, w mieście jest max 50, a w tym akurat miejscu idealny pomysł na "miszczów" kierownicy, mandaty są za niskie więc może kostka da rade :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Miszczem kierownicy jesteś Ty, jak wytaczasz się w niedziele na ulicę swoim tico. I nie pie**ol farmazonów bo wszyscy wiedzą jak jeżdżą Polacy. W dodatku zauważyłem, że samochód lepiej znosi kostkę jak przejedzie się przez nią w miarę szybko. Nie zmienia to jednak faktu, że idiota musiał zadecydować o położeniu tejże kostki w takim miejscu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
w dodatku pasy namalowane miesiąc temu powoli już schodzą z asfaltu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
kultura kierowcy służbowej fabii... gratuluje podejścia, niespełniony potencjalny morderco.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Gdyby ta kostka byla rowno polozona a nie jakis picasso kladl na szybkiego co podleci i po sezonie zimowym beda kratery :(
I właśnie przez tą kostkę był dziś wypadek drogowy! Jedna osoba została ranna. Video: youtu.be/sYn3h5a5X9I
Jak to się wydarzyło? może ktoś napisać coś więcej? bo po filmiku jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja tam lubie tą kostkę, budzi mnie co rano jak jadę do roboty, a tak to zawsze siadłem przy biurku w robocie i się zastanawiałem jak to możliwe że w ogóle drogi do pracy nie pamiętam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepiej jest jak się tam kierowcy zapominają i nagle zaczynają hamować tuż przed kostką. Wjazdy w d*psko murowane...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Widziałam ten wypadek :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja jak muszę tamtędy jechać to albo jadę pod prąd asfaltem, albo się toczę 20km/h... koła 18" i profil opony 40, inaczej się nie da... :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry