Widok

Koszykowka

czy jest ktoś chętny na grę w kosza w Gdyni albo w trójmieście ogólnie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja gg 1188086
ja również, przynajmniej do maja 4399425
czy dziewczyny też mogą? moje gg 4669359
Wygląda na to, że bardziej dziewczynom niż chłopakom chce się grać w kosza. Jeszcze dwa tygodnie temu chodziłem na sale na Władka IV w Gdyni do szkoły sportowej (graliśmy na małej sali 1,5 godz za 120 zł) - niestety skończyło się z niewiadomych dla mnie przyczyn, tzn. gość, który miał kontakty do wszystkich napisał, że już nie będzie kosza, ale kontaktami się nie podzielił. Można iść do szkoły popytać o wolne terminy i się zorganizować. Jeśli chętnych będzie za mało, to można zawsze spiknąć się z dziewczynami z wątku powyżej o ile one również będą na tak. Pozdro.
popieram Micha no właśnie co się stało napisał tylko ze już koniec ale dla czego ? przecież było sporo chętnych??!!!!
witam

Przez ostatni miesiąc przychodziło 6 osób. tylko raz zjawiło się chyba 12 osób ale tydzień późnie przyszło znowu 6 osób.
Panowie jak coś robić to na poważnie a nie raz przychodzę a raz nie.
Przez 3 miesiące przewineło się ponad 20 osób ale tylko 6 przychodziło za każdym razem
Pzdr.
Nie byłem z Wami od początku i nie wiem ile osób najmniej przyszło jednorazowo. Jeśli mniej niż szóstka, to rzeczywiście może się szybko sprzykrzyć. W innym razie, to chyba kwestia nastawienia. Jak dla mnie, to warto wydać dwie dychy tygodniowo żeby pograć sobie trzech na trzech na sali przez 1,5 godz. Lepsze to, niż siedzenie w domu i oczekiwanie na wiosnę. Przecież nie jesteśmy drużyną przygotowującą się do rozgrywek ligowych, ale grupką amatorów. Pozdro
Ja z checia bym pograla ; D
gg 5973917
ja jestem zdecydowany i chętny, byłem z wami kilka razy, szkoda ze sie posypalo. Jakby co jestem za gg 2264738
Niestety na Władysława IV nie ma już wolnych terminów. Obydwie sale w ciągu całego tygodnia są zajęte. Inne propozycje?
chetnie zagram, mam troche ekspa jestem dyspozycyjny

gg 344 66 95
Dajcie znac 1188086 bo sie stesknilem za tym graniem, wezcie kazdego nie wazne czy dziewczyna czy chlopak wazne zeby sala byla
I co? Udało się coś zorganizować? Ja mam propozycje taką: IVLO Gdynia(Chylonia). Od godziny 18.00 (czwartki odpadają) 70 PLN/h. Ktos chętny? bolsik84@o2.pl

Jeżeli już coś macie to chętnie się dołączę.
Pzdr
Mi pasuje. Jeśli to byłby weekend lub środa (jedyny wolny wieczór w tygodniu), to piszę się na 100 %.
Ok, to mamy dwie osoby: Michu, ja :) Poszukam jeszcze wśród znajomych. Jak ktoś się chce dołączyć to pisać na forum. Może w następnym tygodniu byśmy wtedy sobie pograli.
ja tez sie pisze na 100%, do tego mam 2 kumpli

kiedy i gdzie sie stawic?

moze poprostu zaklepcie tam ta sale, rozpuscimy po forum znajomych itd kiedy i gdzie przyjsc i cos sie z tego wyklei - bo samym wolaniem na forum dojedziemy do wakacji
Ok. W poniedzialek przedzwonie do szkoly i postaram sie cos zaklepac. Ja akurat w srode nie moge wiec moze cos na weekend uda mi sie zalatwic (za tydzien) Po weekendzie dam znac co i jak.... Wezme na 1,5h, ok? 30 min rozgrzewka i godzinka jakis meczyk :) Jak wszystko sie fajnie uda to bedzie mozna sie juz cyklicznie spotykac.
no i gitara, daj znac tutaj albo na gg 344 66 95 i wtedy zwolamy ludzi
no, a moje gie gie 4399425

Inne tematy z forum Sport

Motywacja w sportach górskich (16 odpowiedzi)

Wspinaczka i kolarstwo górskie to dyscypliny, które wymagają nie tylko siły fizycznej, ale też...

Odzież jeździecka.. (6 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście można kupić odzież(bryczesy, czapsy, buty) do jazdy konnej??? Z góry...

do góry