Widok
Kozaczki z Lidla rozm. 30 i 31 - długość wkładki?
Czy któraś z Was mogłaby zmierzyć długość wkładki i napisać ile mają cm?
Rok temu kupiliśmy buty w rozm. 32 - okazały się dużo za duże i przeleżały w szafie. Wczoraj mierzyłam Młodemu - dalej są dużo za duże...
Chciałabym Mu kupić mniejsze, bo jestem zadowolona z tych lidlowych kozaczków, a pewnie jeszcze będą w sprzedaży inne niż te, które dziś wchodzą(gumowy wierzch).
Ubiegłej zimy nosił ichnie 29 i myśleliśmy, że do wiosny z nich wyrośnie. Dlatego kupiliśmy większe (niby nie było wielkie różnicy w długości wkładki ale jak już patrzy się na podeszwę - to na oko 4 cm)
A może te z gumowanym wierzchem też są fajne? Czy nie?
Rok temu kupiliśmy buty w rozm. 32 - okazały się dużo za duże i przeleżały w szafie. Wczoraj mierzyłam Młodemu - dalej są dużo za duże...
Chciałabym Mu kupić mniejsze, bo jestem zadowolona z tych lidlowych kozaczków, a pewnie jeszcze będą w sprzedaży inne niż te, które dziś wchodzą(gumowy wierzch).
Ubiegłej zimy nosił ichnie 29 i myśleliśmy, że do wiosny z nich wyrośnie. Dlatego kupiliśmy większe (niby nie było wielkie różnicy w długości wkładki ale jak już patrzy się na podeszwę - to na oko 4 cm)
A może te z gumowanym wierzchem też są fajne? Czy nie?
w bartku wkladka np jest taka jakby zagieta do gory na koncu a tu sa zupelnie proste a w tych starych modelach z lidla jak bylo ? bo może np przez to ta roznica w długości bo przez to ze bartki zagiete to pare mm ucieka. Juz kilka razy roznymi miarkami sprawdzałam bo sama zgłupiałam ale wychodzi tak samo.
moim zdaniem fajne te sniegowce w srodku mieciutkie futerko jak za ta cene calkiem solidne corce sie bardzo spodobały. Ostatecznie 30 chyba najlepiej pasuje takze zostalo mi 29 i 31 na dniach bede oddawac do sklepu, jakby ktos jednak nie zdazyl sie zalapac to moge odsprzedać. w rozmiarze 29 mam białe, 31 jasno niebieskie