Widok

Kozi Gród

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
j.w. proszę o opinie

Z góry serdecznie dziękuję :-))

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
piekne miejsce , podobno jesli bierze sie wesele z noclegiem to masz wszystko do dyspozycji dla gosci,basen ,sauna,korty tenisowe ,dobre jedzenie ,ale drogo -pamietam jak szukalam restauracji i cena byla wysoka jak dla mnie

image
Napisałam do nich i otrzymałam ofertę menu-cena za osobe-super-tylko nie wiem czy tego jedzonka będzie wystarczająco. Hmmm, to już nie wiem..

image
image
niewiem jak jest w Kozim Grodzie , ale u mnie i przewaznie tak jest ,ze licza 1kg miesa na osobe lacznie z rybami -czyli na obiad 450 g +reszta to zimne zakaski-patrz na gramature

image
E-Milka a gdzie macie wesele-jeśli to nie tajemnica ;-)

image
image
nie jest to tajemnica :) w Lukullusie

image
nie znam jednak opinii o Kozim Grodzie , raz tylko slyszalam od jednego znajomego ,ktory byl tam gosciem -pozytywna opinie ,wiec nie moge Ci pomoc

image
Wiem,że zadaję dużo pytań i mam nadzieję, że nikomu to nie przeszkadza.

Mogłabyś mi coś więcej napisać ( można na maila) o Lukullusie.Bo słyszałam różne opinie, zresztą jak na każdy temat.

Będę wdzięczna. Aaaa no i jaka data;-)

image
image
nie uczestniczylam tam w weselu,znam jedynie opinie innych moich znajomych ,ktorzy byli tam goscmi .Im sie podobalo , a i jeszcze mojej przyszlej tesciowej znajomi wyprawiali corce wesele ,mieli troche zastrzezenia do obslugi .Jedzenie smaczne i wystarczajaco.
Jakie wywarl na mnie wrazenie szef: komunikatywny i mozna sie z nim dogadac,manu moge sama ustalac ,podoba mi sie sala jest duza,jasna i czysta.Dla kogos moze byc minusem ,ze para mloda ze swiadkami siedzi osobno ,mnie sie to podoba:)
szef jest w trakcie imprezy,
sala weselna jest oddzielona od restauracji,ale goscie "z zewnatrz"moga z niej korzystac do 22-giej-nie maja dostepu do wesela

image
Dziękuję :-)

image
image
data to 16 wrzesien a jeszcze jedno:
dotyczy poprawin: jedzenie jest przygotowane swieze, nie podaja tego co zostanie z wesela

image
Powiem tak- sam ośrodek piękny, ogród, pokoje itp. Obsługa pokrzykiwała na gości i po prostu była baaardzo niesympatyczna (jakby pracowali za karę). Pieniądze płaci się duże, a ma się wrażenie, że ktoś Ci robi łaskę i zezwala na organizację wesela. Żadnych upustów, żadnych zniżek, wyciąganie kasy za WSZYSTKO. Płać, zabaw się i nie wracaj.
Ojojoj, kiepsko w takim razie...Proszę, możecie polecić coś z ładnym otoczeniem, buuu?

image
image
i jeszcze Gosiu dostaliśmy rachunek wyższy o ponad 2 tysiące. Zakładamy, że była to pomyłka. Tylko dziwi nas to, że jakoś te pomyłki zawsze są na niekorzyść płacącego :-) Oczywiście zwróciliśmy uwagę i szybko, bez słowa, zostało poprawione. A co by było gdybyśmy ze zmęczenia po weselu po prostu zapłacili tyle, ile nam kładzie się przed nosem...
To widzę, że trzeba wszystkiego pilnować. Nie no, już sama nie wiem gdzie mamy wyprawiać wesele-to jest paskudnie trudne, żeby obie strony były zadowolone.

image
image
witam. bylam tam na weselu w zeszlym roku. miejsce przepiekne!!! poprostu raj:) co do jedzenia bylo bardzo duzo!!! nie wiem jakie menu wybrala para mloda , ale bylo naprawde duzo i pyszne. co do obslugi to nie zauwazylam zeby byli nie uprzejmi czy cos takiego. sala taneczna byla przedzielona szyba od sali gdzie jedlismy, ale to w niczym nie przeszkadzalo. No ja osobiscie bardzo milo wspomianam to miejsce. No ale trzeba wziasc pod uwage, ze ja wspominam to miejsce jako gosc a jednak para mloda mogla miec z nimi jakies przejscia, o ktorych ja jako gosc moge nie miec pojecia. Tak wiec najlepiej samemu pojechac, wypytac i ewentualnie zapisac w umowie co i jak zeby nie bylo zadnych nieporozumien.
pozd:)

image
image

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry