Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mama - opinia wątek zamknięty Niestety mało kreatywnie spędzają dni,dopiero kiedy dziecko trafiło do innego...
~Mama
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2016

Nie polecam ze względu na cenę oraz grubiańskie zachowanie właścicielki !!!! wątek zamknięty Zacznę od tego że opiekunki (pani Asia i pani Asia) są super! czasami się...
~zbulwersowany ojciec
4

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 15 grudnia 2012

ABSOLUTNIE NIE POLECAM! wątek zamknięty jak dla mnie ten ,,żłobek" to żenada.Nasz synek był tam 1 dzień gdy mąż go...
~Mama
5

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2011

Polecam serdecznie wątek zamknięty Czytałam te bzdury co ludzie piszą. Ja współpracuję z tym żłobkiem od...
~Mama 2 dzieci
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 18 lutego 2013

Polecam wątek zamknięty Rodzice odnoszę się do wątku z grudnia, czy cena 660 zł jest wysoka? Czy ktoś...
~Mama 3 latka
-

dodano: 11 lutego 2013

polecam wątek zamknięty przeczytałam wątki pozytywne i te negatywne, niesamowite, że najwięcej...
~Mama Julci
-

dodano: 30 sierpnia 2012

Jestem bardzo zadowolony wątek zamknięty Moja córka chodzi do żłobka już półtora roku nie ma jeszcze dwóch lat , a...
~Tatuś
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 25 września 2011

tragedia,żenada jeśli kochacie dziecko znajdzcie inny żłobek wątek zamknięty jeśli zależy wam na dobru dziecko poszukajcie innego żłobka nie koniecznie...
~kamil
6

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 8 listopada 2010

Polecam! wątek zamknięty Moje dziecko chodzi do tego żłobka od września. Jedyne co mogę napisać to to,...
~Mania
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 10 lutego 2011

Bardzo polecam jestem zachwycona wątek zamknięty Moje dziecko chodziło do żłobka, teraz chodzi do przedszkola. Zawsze było i...
~Mama Majki
-

dodano: 10 lutego 2011

Nie polecam wątek zamknięty zwykła przechowalnia, panie robią to bo chyba muszę, miejsce nie jest...
~Inga
-

dodano: 9 lutego 2011

Polecam z czystym sumieniem wątek zamknięty Żłobek zadbany, czysty, przyjemny wręcz sympatyczny. "Ciocie" mają...
~Tata Wiki
-

dodano: 26 listopada 2010

Polecem z czystym sumieniem wątek zamknięty Żłobek godny polecenia,bez żadnych minusów.Panie"ciocie" świetne,miłe i...
~Mama Wiki
-

dodano: 25 listopada 2010

Polecam serdecznie żłobek i przedszkole wątek zamknięty Niezwykle ciepłe i przytulne miejsca, bardzo dobra opieka sympatycznych,...
~MamaM
-

dodano: 15 kwietnia 2010

Polecamy wątek zamknięty Polecamy
~rodzice
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 4 lutego 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
30

15

wątków

do góry