Widok

"Krawiectwo ciężkie" - gdzie w Trójmieście?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie-prośbę...
Może jest tu ktoś, kto mi poleci dobrego krawca "ciężkiego" (m.in. od skór), najlepiej z Gdyni/Sopotu?

Mam zimoą skórzaną kurtkę, która muszę nieco przerobić, a nie za bardzo chce ją oddać w rece "przypadkowego" krawca.

Za wszelkie informacje-z góry dziekuję!

image
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w Gdyni jest, ale nie umiem wytłumaczyć dobrze gdzie dokładnie

image
image
spróbuję, jedziesz z Sopotu głowną drogą Al. Zwycięstwa, jak wjeżdżasz już prawie do centrum masz rozwidlenie na Władka i na Świetojańską...to przed tym skrzyżowaniem ze światłami po prawej stronie w tym ciągu bloków jest malutka kanciapa i tam jest krawiec, małżeństwo, które zajmuje się skórami, futrami itp.
polecam, bo sama mam przerabiane skórzane kurtki u nich

image
image
W Gdańsku koło stoczni jest zakład. Tam babka ma usługi kuśnierskie - robi futra, płaszcze i skóry. Terminy ma dość długie, bo duż roboty, ale podobno warto.

Na Siedlcach,naprzeciw kościoła,przy pętli tramwajowej jest taki pawilon i na piętrze jest zakład,w którym naprawiają skóry,moja mama np.wszyła u nich nowy zamek do kurtki,więc może akurat...
Dzięki dziewczyny:-)
wiper-najpierw skorzystam z Twojej rady, bo najbliżej to ja mam do centrum Gdyni, i wiem mniej wiecej gdzie to jest:-0

image
image
image

Słuchaj. Każdą grubą skórę izamek wszyjesz na Alei zwycięstwa w Gdyni, Robiłem ramoneskę motocyklową
podaję link do firmy Remar z Gdyni

http://irf24.pl/baza-firm/uslugi/-3750

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry