Widok

Krem do rąk

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
poleccie prosze sprawdzony dobry krem do rąk (mocno przesuszonych),ale taki ktory dosc szybko wsiaka w skorę , nie zostawia efektu "tłustych" rąk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam zwykłą maść ochronną z wit. A, w aptece.. kosztuje grosze, a super działa.. ładnie się wchłania, pachnie, a najważniejsze- pomaga w 100%.. :)

Też długo szukałam czegoś skutecznego.. i w końcu trafiłam.. :)

Jest pełno takich maści.. Ta jest be opakowania, biała, napisy jasno- zielone, błękitne..
Na mnie neutrogena też w ogóle nie działa - chwilę ręce są klejące i śliskie, a zaraz potem nadal suche. Zdecydowanie wolę Garniera ten czerwony do suchych rąk.
Mi bardzo pasuje (i fajnie działa na skórę rąk) soraya z zieloną oliwką. Krem nadaje się do bardzo suchej skóry; dobrze sobie z nia radzi.
Ceramidia - krem maska do skóry suchej - chyba najlepszy zakup, jaki wpadł mi w ręce :)
Ostatnio kupiłam w promocji fajny krem/balsam do rąk Douglas - nails, hands, feet - everyday's darling, moistirizing hand balm - biała tubka z różową zakrętką. Pięknie pachnie i szybko się wchłania. Warto wypróbować.
Do przesuszonych rąk bardzo dobry jest dermika ceramidia.
Krem do rąk Protection plus HB. Przetestowałam wiele kremów, dopiero ten spełnił moje oczekiwania. A w sumie nie były one duże- szukałam kremu, który dobrze nawilża skórę i zapobiega podrażnieniom. Ten właśnie taki jest.
do góry