Widok

Krem do rąk

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
poleccie prosze sprawdzony dobry krem do rąk (mocno przesuszonych),ale taki ktory dosc szybko wsiaka w skorę , nie zostawia efektu "tłustych" rąk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Krem do rąk Protection plus HB. Przetestowałam wiele kremów, dopiero ten spełnił moje oczekiwania. A w sumie nie były one duże- szukałam kremu, który dobrze nawilża skórę i zapobiega podrażnieniom. Ten właśnie taki jest.
Do przesuszonych rąk bardzo dobry jest dermika ceramidia.
Ostatnio kupiłam w promocji fajny krem/balsam do rąk Douglas - nails, hands, feet - everyday's darling, moistirizing hand balm - biała tubka z różową zakrętką. Pięknie pachnie i szybko się wchłania. Warto wypróbować.
Ceramidia - krem maska do skóry suchej - chyba najlepszy zakup, jaki wpadł mi w ręce :)
Mi bardzo pasuje (i fajnie działa na skórę rąk) soraya z zieloną oliwką. Krem nadaje się do bardzo suchej skóry; dobrze sobie z nia radzi.
Na mnie neutrogena też w ogóle nie działa - chwilę ręce są klejące i śliskie, a zaraz potem nadal suche. Zdecydowanie wolę Garniera ten czerwony do suchych rąk.
Polecam zwykłą maść ochronną z wit. A, w aptece.. kosztuje grosze, a super działa.. ładnie się wchłania, pachnie, a najważniejsze- pomaga w 100%.. :)

Też długo szukałam czegoś skutecznego.. i w końcu trafiłam.. :)

Jest pełno takich maści.. Ta jest be opakowania, biała, napisy jasno- zielone, błękitne..
REGENERUM dostaniesz w aptece ja stosuję od niedawna a mam bardzo suche dłonie i pomaga
Na mnie Neutrogena w ogóle nie działa, ciężko się wchłania i mam wrażenie, że nie ma po niej żadnego efektu.
Rewelacyjne są za to - obok kremu do rąk rękawiczki nawilżające, można je kupić kilku firm, ale moje ulubione to Exclusive Spa dla dłoni - rewelacyjnie nawilżają i mają super zapach.
mało oryginalnie: neutrogena ;)
ale mam też avene eau thermale - cold cream (dostałam jako gratis, więc nie mam pojęcia ile może kosztować) - szybko się wchłania i dobrze nawilża (też mam pękającą skórę na rękach :/) i nie ma uczucia tłustych rąk :)
Polecamy kremy do rąk i ciała OPI najlepsze z najlepszych i duzo pieknych zapachów. Sa rewelacyjne!

http://www.opinails.pl/opi/22/38/
Polecam ISANA krem z mocznikiem 5%. Dostępny w rossmannie. Tani. Polecam:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo dobry jest krem Prestige Cosmetics Active Lifting z białą herbatą, ma fajną lekką konsystencję, jakby na pół serum, bardzo dobrze się wchłania i dłonie są super wygładzone.
kupowałam w Leclercu :]
a gdzie go mozna dostać ?
muszę napisać Wam o moim ostatnim odkryciu :) kupiłam krem do rąk Biały Jeleń :] duże opakowanie (100ml) za ok 8zł :] bez alergenów, parabenów, silikonów i barwników :] za to z olejem ze słodkich migdałów :]
jest bardzo fajny :] ma miły, delikatny zapach, ładnie i szybko się wchłania, skóra jest gładka z takim aksamitnym poślizgiem (ale nie tłusta) :)

właśnie mi się kończy i mam zamiar kupić drugi tak sam :]
http://www.bialyjelen.pl/kosmetyki-pielngnacyjne/hipoalericzny-krem-do-rak-bialy-jelen1.html

image
Ja tez polecam Neutrogene. Co prawda moje dlonie nie sa przesuszone, ale moj mąż ma pękającą skórę na rękach i najbardziej był zadowolony ze skoncetrowanego kremu Neutrogena. Godny polecenia jest też Eucerin. Z szybko wsiąkających to w pracy najczesciej stosowałam YR, taki 2w1 lub Kamil (przezropczyste opakowanie), a w domu mam Clarene, w dużej tubce.
Polecam krem firmy Gehwol; dostępny w aptekach i czasami w salonach kosmetycznych. Cena ok. 35 zł.
a ja polecam inne zabiegi niz parafina,gdyż z doświadczenia wiem, że nie jest to zabieg, który daje długotrwałe efekty. Ja od lat swoim klientkom robię zupełnie inne zabiegi,ale nie bede tutaj reklamy wstawiać i efekty są długotrwałe czy to skóra rąk zniszczona detergentami,pracą, czy przesuszona po zimie i zawsze preparat po krótkiej serii zabiegów daję gratis. Skóry nie powinno się leczyć tylko powierzchownie,jesli się chce pozbyć problemu...
widziałyście gdzieś w sprzedaży mój ulubiony krem???? :P koniecznie wersja 150ml z pompką ;) (mój skończył się 2 tygodnie temu i moje dłonie już to odczuwają, a właściwie skóra ;))

image
do góry