Widok

Krem do twarzy

Liczę na "Babską solidarność". Mam problem z wyborem kremu do twarzy,jest ich w sklepach tak wiele,że nie bardzo wiem który wybrać ( a cera aż się prosi o jakiś) Mam 39 lat,cerę zwiotczałą -ale leciutko,kilka drobnych zmarszczek. Dziewczyny jak możecie,napiszcie o takich które wam służą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Co to ma wspólnego z działem praca?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem dlaczego to się tu znalazło,ale jak już zaczęłaś(eś) pisać to napisz coś na temat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam PEPTIDUM GOLD GLA Advanced Face Cream

Nie jest dostepny w byle sklepie,ale:

naturalne składniki, naturalne a nie sysnetyczne peptydy które pobudzają
fibroblasty do regeneracji, zawiera kolagen, jest miedzy innymi przeciwstarzeniowy,

i moglabym sie zalozyc ze po kilku miesiacach stosowania nie zamienilaby go Pani na zaden inny
Ja używam LOREAL REVITALIFT laser, jest krem na dzień i krem maska na noc, ślicznie pachną, super się wchłaniają no i moim zdaniem jest skuteczny:) jest jeszcze z tej samej serii serum, też fajne:) teraz jest promocja tych kremów, można kupić po 2 w zestawie za niższą cenę:)
ania,dziękuję za poradę oczywiście cena to dość istotny czynnik. Paniqa,przeczytałam opis i działanie kremu,który Ty poleciłaś-działanie kremu świetne ale cena 199zł przerażająca,niestety :-(
Ja nie kupuję kosmetyków z tej wyższej pólki cenowej, wybieram te średnie. Z własnego doświadczenia wiem że te bardzo drogie wcale nie muszą być lepsze, bo zazwyczaj płaci się za markę. Kiedyś mialam fisia i kupowałam markowe tusze lub błyszczyki ale niestety zazwyczaj byłam rozczarowana bo wcale nie były lepsze od tych ze sredniej półki. Te kremy kupiłam już drugi raz, bardzo je polubilam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jako gabinet kosmetyczny mam rabacik w razie czego...poza tym to nie jest krem na 2 tyg tylko na 2-3miesiace mimo swej pojemności, a właściwości stosowania takich produktów są lepsze pozniej niz kwas czy botox, nie mowiac o kosztownych zabiegach odmładzających

ja wychodzę z założenia, że jeśli cos uzywać to coś co działa nie na chwilę tylko długotrwale i jest naturalne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może ktoś się jeszcze podzieli swoją wiedzą.Zapraszam
Ciężko doradzić, bo każdy ma inną skórę i inne wymagania/ oczekiwania co do kremu, nie napisałaś jaką masz cerę. Ze swojej strony mogę tylko doradzić, żeby krem był przede wszystkim odżywczy a nie tylko nawilżający i szukała bym przeciwzmarszczkowego w przedziale 40+, nawet jeśli problem zmarszczek Cię nie dotyczy, to warto już teraz im zapobiegać, bo pózniej , żaden krem nie udzwignie problemu...ja mam 34 lata, suchą skórę, codziennie się maluję i bardzo dbam i o demakijaż i o odżywianie skóry, dla mnie idealne od lat są kremy z Ziaji, zmieniam je w zależności od potrzeb.
Lucyna myślę, że powinnaś również używać kremu pod oczy.
A krem do twarzy to indywidualna sprawa.
Ja używam na noc i na dzień innych kremów (na dzień koniecznie z filtrem). Kremy zmieniam w zależności od potrzeby skóry.

W drogeriach często masz posegregowane kosmetyki wiekiem (kobiety oczywiście) , więc szukaj w swoim przedziale.

A może wybierz się do kosmetyczki, lub kosmetologa która na pewno dobrze doradzi wybór kremu.
Oczywiście kosmetyczki/kosmetologa sprawdzonej - tu na forum jest masa opinii na temat różnych kosmetyczek, więc bez problemu znalazłabyś coś dla siebie.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

botox, gdzie polecacie? (26 odpowiedzi)

witam, chciałabym wybrac sie na botox (chce pozbyc się zmarszczek nad brwiami i minicznych przy...

do góry