Widok

Krem po 30-ce

Witam,
Powoli zbliżam się do 30-tki i zaczynam zastanawiać się jaki krem do twarzy powinnam wybrać. Proszę o radę. Jeśli jesteście zadowolone ze swoich kremów to piszcie. Dzięki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aqua - Gelee biotherm i naturalny olej arganowy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A na codzień jaki uzywasz na dzień i na noc?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja chwalę sobie serum z witaminą C Synchrovit, a na to krem nawilżający. Fajnie sprawdza się też żel z kwasem azelainowym Sesderma, na to również krem nawilżający (np. Isis Pharma Sensylia24, albo Cetaphil MD, albo Vichy Aqualia Thermal konsystencja lekka). Używam ich na noc, naprzemiennie. Wszystkie produkty kupuję w aptece internetowej. Na dzień nie stosuję kremu, tylko bazę pod podkład z filtrem.

Od roku używam kremu arganowego z opuncją figową firmy Arganisme. Jestem mega zadowolona, mam suchą skórę, a on delikatnie nawilża i wygładza. Widzę też, że coraz bardziej widoczne były moje zmarszczki przy oczach i między nosem, a kącikami ust. Od kiedy go stosuję są jakby mniej widoczne. Poza tym zawiera naturalny olej arganowy, a zależy mi na stosowaniu w miarę możliwości kosmetyków naturalnych. Asik

Inne tematy z forum Moda i uroda

Nigdy nie miałam orgazmu pochwowego (29 odpowiedzi)

Moim problemem jest niemożność osiągnięcia orgazmu pochwowego.. Nigdy go nie osiągnęłam, mimo...

Sprawdzona odżywka do paznokci - jaka? (93 odpowiedzi)

Hej Dziewczyny, może miała któraś problem z bardzo słabymi, miękkimi paznokciami i sobie...

Coś skutecznego na cellulit (49 odpowiedzi)

Hej dziewczyny, doradźcie coś dobrego na cellulit. Piję dużo wody, dużo chodzę, spaceruję,...

do góry