Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Miło spędzone chwile ale... wątek zamknięty Lokal w odpowiednim miejscu, z odpowiednią obsługą, z fajnym jedzonkiem ale...
~Paweł
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 3 lutego 2011

Mieszane uczucia wątek zamknięty Często bywałam w "kresce". Jakość potraw jest całkiem niezła. Chociaż...
~Anita998881
-

dodano: 9 września 2012

piekło wątek zamknięty nie wiem o co chodzi ale lokal jest podobno klimatyzowany tymczasem pot...
~paweł
-

dodano: 10 maja 2012

Średnio wątek zamknięty Wystrój bardzo fajny, ciepły, intymny. Menu czytelne, przejrzyste właściwych...
~Gjubbi
-

dodano: 7 lutego 2012

Widać zmiany wątek zamknięty Byłam z klientami na obiedzie i muszę przyznać ,że widac zmiany pod względem...
~Michalina
-

dodano: 20 stycznia 2012

nie polecam wątek zamknięty Miła obsługa, wnętrze nie najgorsze, ale za obiad za ok 180 zł spodziewaliśmy...
~marta
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 4 grudnia 2011

Tragedia! wątek zamknięty Wczoraj w tej restauracji odbywał się striptiz dla obcokrajowców na oczach...
~ja
2

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 8 maja 2011

Bardzo miła restauracja wątek zamknięty Mała ale klimatyczna restauracja, w nowoczesnym stylu. Miła obsługa, meni...
~Ania i Adam
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 4 października 2010

Polecamy wątek zamknięty Na początek znajdzie się kilka minusów, a mianowicie: kelnerki nie przyniosły...
~A & B
-

dodano: 22 września 2010

Bardzo słabo! wątek zamknięty W Kresce byłem drugi raz i to już ostatnia próba. Za pierwszym razem był to...
~Maciek
-

dodano: 23 maja 2010

MILE SPEDZONY CZAS wątek zamknięty SKORZYSTALEM PO RAZ PIERWSZY Z TEJ RESTAURACJI.WRAZ Z MOJA DZIEWCZYNA...
~tomek i angela
-

dodano: 6 marca 2010

Porażka wątek zamknięty Brudne miejsce, wymagające odświeżenia wnętrze i atmosfery... muzyka...
~jasiek
-

dodano: 3 marca 2010

Super miejscówka!!!! wątek zamknięty Miałam przyjemność być tam ze znajomymi pierwszy raz, jesteśmy bardzo...
~Marta
-

dodano: 5 lutego 2010

Catering polecam!!!! wątek zamknięty Zamówiłam catering w Kresce i nie dość ,że smaczne to bardzo dużo.Jadłam owe...
~Ola
-

Pozdrawiam moje kochane kelnerki! wątek zamknięty Obsługa niesamowita,fajne dziewczyny z którymi pożartować można ,do tego...
~Michał
-

pierwsza wizyta i... ostatnia wątek zamknięty Wystrój miejsca robi wrażanie, ale tylko zza okna, po wejściu widać, że lokal...
~Basia
-

dodano: 29 stycznia 2010

Żenująca obsługa wątek zamknięty Obsługa to zmęczone pracą kelnerki, które nie mają czasu ani ochoty podejść...
~Sergiusz Kowalewski
-

dodano: 21 grudnia 2009

Pyszne jedzenie, niepowtarzalny wystrój wątek zamknięty To data ostaniej mojej wizyty ale w Kresce bywam często. Lokal fajny, odważny...
~Lidka
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 31 sierpnia 2009

Sympatycznie wątek zamknięty Restauracja kreska to miejsce godne polecenia. Fajny klimat, miła obsługa,...
~Ul. Długa
-

dodano: 4 sierpnia 2009

Mile zaskoczona... wątek zamknięty Przyjechalismy ( 7 osob) bardzo pozno do Gdanska i pierwsza knajka jaka zesmy...
~G.Kopietz
-

dodano: 17 czerwca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
42

38

wątków

do góry