Widok
Królowa Śniegu
Opinie do spektaklu: Królowa Śniegu.
Hans Christian Andersen
Królowa śniegu
Pierwsza, od dłuższego czasu, przygotowana przez nas realizacji dla młodych widzów. Na dużej scenie, z piękną, przenoszącą w baśniowy świat scenografią oraz kostiumami autorstwa Sławomira Smolorza, i - specjalnie na potrzeby tej sztuki napisanymi piosenkami, których autorem jest Janusz Grzywacz, były lider legendarnego zespołu Laboratorium Państwu znany ...
Przejdź do spektaklu.
Hans Christian Andersen
Królowa śniegu
Pierwsza, od dłuższego czasu, przygotowana przez nas realizacji dla młodych widzów. Na dużej scenie, z piękną, przenoszącą w baśniowy świat scenografią oraz kostiumami autorstwa Sławomira Smolorza, i - specjalnie na potrzeby tej sztuki napisanymi piosenkami, których autorem jest Janusz Grzywacz, były lider legendarnego zespołu Laboratorium Państwu znany ...
Przejdź do spektaklu.
CD A GDZIE KOPEREK I KMINEK
Wielkie dzięki za wsparcie ,może portal Trojmiasto mógł by zrobić ankietę,ale oczywiście sprawiedliwą po przedstawieniu Królowej, z zapytaniem czy rodzice a szczególnie dzieci bo to one decydują (tato mamo chcę na teatrzyk niedzielny) i co jest najcenniejsze i rozwija chęć do chodzenia do teatru i obcowania ze sztuką!!! Chcą oglądać tego typu przedstawienia. Żeby nie było,że jestem przeciwny tego typu spektaklom- jestem ZA. Dobrze ,że powstają tego typu przedstawienia.Brawo dla teatru. Ale jestem zły kiedy likwiduje się teatrzyki niedzielne tylko dla tego,że MAJĄ WIĘKSZĄ OGLĄDALNOŚĆ I WIERNYCH WIDZÓW niż drogie spektakle jednorazowe.PONAWIAM ZAWOŁANIE KOPERKU I KMINKU WRÓĆ...
Chyba mania prześladowcza Cie gryzie...
Jaki pracownik co to za spiskowe teorie!Po prostu bywalczyni trójmiejskich teatrów.Spektakl jest świetny,co potwierdzają wszyscy,którzy byli ze mną na premierze.Dzieciaki zachwycone.O wiele bardziej niż po spektaklach w Muzycznym(wyjątek to oczywiście niezapomniana "Piękna i Bestia").
Bardzo dobre przedstawienie!
Na przedstawienie poszłam sceptycznie nastawiona widząc średnią ocenę na Trójmieście. Okazało się bardzo dobre. Świetne kostiumy, wielu aktorów, spektakl w większości śpiewany, no i świetny scenariusz oraz bardzo dobra gra aktorska spowodowało, że uplasowałam to przedstawienie na 2 miejscu ze wszystkich oglądanych przeze mnie przedstawień dla dzieci. Dodam, że chodzę często do teatru z dzieckiem.