Widok

Królowa Śniegu

Królowa Śniegu Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Królowa Śniegu.
Hans Christian Andersen
Królowa śniegu

Pierwsza, od dłuższego czasu, przygotowana przez nas realizacji dla młodych widzów. Na dużej scenie, z piękną, przenoszącą w baśniowy świat scenografią oraz kostiumami autorstwa Sławomira Smolorza, i - specjalnie na potrzeby tej sztuki napisanymi piosenkami, których autorem jest Janusz Grzywacz, były lider legendarnego zespołu Laboratorium Państwu znany ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cena

A ja jest cena biletów?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Królowa śniegu

wtorek - piątek: normalny - 35, ulgowy - 25

sobota - niedziela: normalny - 40, ulgowy - 27
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A GDZIE KOPEREK I KMINEK !!!!!

Teatr zazdrościł frekwencji na niedzielnych teatrzykach dla dzieci, bilety po 10 zł teraz stworzył wielkie dzieło,dla najmłodszych... zobaczymy ile i za ile ???
Dlaczego nie można powrócić do sprawdzonej już formuły niedzielnych teatrzyków
Koperku i Kminku wróć.....
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 6

Żądamy zwrotu przedstawien w Tea-tralnej

Dlaczego zlikwidowano cudowne przedstawiania dla dzieci, kontakt z żywą sztuką, w przystępnej cenie - można było sobie pozwolić na to, żeby pójsc cała rodzina. Co z tym zrobic???
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do Portu Rumia

Do Portu Rumia jedź Tam "występują"

dokładnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
naszym maluchom wystarczyło spotkanie z bajką koperka i kminka. wesoło, tresciwie, krotko i tanio!!! jedno nie wyklucza drugiego, ale fajnie miec alternatywę dla najmłodszych, moja 2latka pewnie nie wysiedzi na normalnym spektaklu :(
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

CD A GDZIE KOPEREK I KMINEK

Wielkie dzięki za wsparcie ,może portal Trojmiasto mógł by zrobić ankietę,ale oczywiście sprawiedliwą po przedstawieniu Królowej, z zapytaniem czy rodzice a szczególnie dzieci bo to one decydują (tato mamo chcę na teatrzyk niedzielny) i co jest najcenniejsze i rozwija chęć do chodzenia do teatru i obcowania ze sztuką!!! Chcą oglądać tego typu przedstawienia. Żeby nie było,że jestem przeciwny tego typu spektaklom- jestem ZA. Dobrze ,że powstają tego typu przedstawienia.Brawo dla teatru. Ale jestem zły kiedy likwiduje się teatrzyki niedzielne tylko dla tego,że MAJĄ WIĘKSZĄ OGLĄDALNOŚĆ I WIERNYCH WIDZÓW niż drogie spektakle jednorazowe.PONAWIAM ZAWOŁANIE KOPERKU I KMINKU WRÓĆ...
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

w Porcie Rumia. Widziałem. Gra pomiędzy wózkami do Auchana a lodziarnią.

bardzo dobry spektakl

Wspaniały spektakl.Cudowne kostiumy i scenografia.Gra na najwyższym poziomie.Jedno z lepszych przedstawień dla dzieci,jakie widziałam.Robione z dużym rozmachem.Perełka wśród trójmiejskich przedstawień.Duża konkurencja dla muzycznego.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Chyba pracownik Miejskiego

Już chyba w zakresie obowiązków pracownicy miejskiego muszą pisać pozytywne opinie nt pracy pana Babickiego.
To i tak nie pomoże, jaki reżyser taki poziom przedstawienia.
Jedynie aktorzy ze starego składu miejskiego pokazali klasę, reszta jak zwykle wypadła blado
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Chyba mania prześladowcza Cie gryzie...

Jaki pracownik co to za spiskowe teorie!Po prostu bywalczyni trójmiejskich teatrów.Spektakl jest świetny,co potwierdzają wszyscy,którzy byli ze mną na premierze.Dzieciaki zachwycone.O wiele bardziej niż po spektaklach w Muzycznym(wyjątek to oczywiście niezapomniana "Piękna i Bestia").
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wspaniały spektakl dla dzieci i młodzieży ...

to "Okruchy życia" oraz najnowszy "Trudne pytania"
P O L E C A M !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rewelacja

Najlepszy spektakl dla dzieci w Trójmieście od lat.
polecam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

HIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wyjątkowy spektakl perełka wśród trójmiejskich teatrów.Gorąco polecam i będę polecać.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

kupie bilety

jw
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

SUPER!!!

spektakl jest naprawdę super!!
Polecam gorąco każdemu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

fantastyczne przedstawienie

Moje 2 dzieci było zachwyconych spektaklem. Dawno nie widziałem, by coś przykuło ich uwagę na dłużej niż 20 minut
Gratuluję i dziękuję za świetną bajkę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

warto bylo

700 km jechalismy z nadzieja ze obejrzymy cos fajnego i faktycznie -super kolory,muzyka,przeslanie,gra aktorow...-dziekujemy...
A & I & P & V

hit

polecam wszystkim w 100%, baśń przepiękna , gra aktorska i scenografia na najwyższym poziomie. Dzieci zachwycone a i dorośli też oglądali z przejęciem:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brawo!

Było pięknie i przepięknie, cudownie!
Dziękuję wspaniałym aktorom!

super

Spektakl widziałam w sobotę - było super!!
Dzieciom się podobało i potem tylko rozmawiały o Królowej i o rozbójnikach przez pół dnia. POLECAM, bo warto

Od ilu lat jest królowa śniegu?

Jak w tytule? Czy dla 6 latki będzie ok.?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo dobre przedstawienie!

Na przedstawienie poszłam sceptycznie nastawiona widząc średnią ocenę na Trójmieście. Okazało się bardzo dobre. Świetne kostiumy, wielu aktorów, spektakl w większości śpiewany, no i świetny scenariusz oraz bardzo dobra gra aktorska spowodowało, że uplasowałam to przedstawienie na 2 miejscu ze wszystkich oglądanych przeze mnie przedstawień dla dzieci. Dodam, że chodzę często do teatru z dzieckiem.

Inne tematy z forum Kultura

Romeo i Julia is not dead (19 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Romeo i Julia is not dead . ROMEO I JULIA IS NOT DEAD na motywach dramatu...

Cudowna terapia (10 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Cudowna terapia . Cudowna terapia "Komedia małżeńska, którą powinni...

Ciemności kryją ziemię (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Ciemności kryją ziemię . CIEMNOŚCI KRYJĄ ZIEMIĘ Na podstawie powieści...

do góry